Teodorovici:” Nu se vor face reduceri de personal”
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a declarat că nu se vor face reduceri de personal în administrația publică în ciuda unui document publicat de senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Eugen Teodorovici a declarat că nu intenționează să facă reduceri de personal. 

”O să dau un răspuns celor care încearcă să insinueze. Orice om încearcă să-și stabilească cheltuielile într-o logică normală. Chiar dacă ai bani, ai niște limite sunt ministere care pot să se adapteze. Cineva încearcă în mod jalnic să dezinformeze, dacă o chetuială poate fi ajustată într-un mod logic de ce să nu facă acest lucru”, a spus Teodorovici.

”Nu există reduceri de personal. Nu se vor face, avem bani suficienți”, a răspuns Eugen Teodorovici unei întrebări privind circulara trimisă. 

Iată ce a postat Vlad Alexandrescu pe pagina de Facebook:

”Orlando Teodorovici a trimis tuturor instituțiilor publice din țară, inclusiv instituțiilor de cultură și a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, în mod expres, „reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că Teodorovici arată că banii prevăzuți pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienți. 

Eugen Teodorovici. ”Pot să vă rog să mă credeţi pe cuvânt”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel