Teodorovici, surpriză în scandalul vitaminei D. Cine sunt primii beneficiari
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că ar da primul calup de vitamina D contestatarilor acestui program.

„Am să propun aici (programul „Vitamina D” - n.red.): poate vitamina D, primul calup, sau cum se spune, să fie dat colegilor sau marea parte a colegilor de la PNL şi USR. (...) Cred că au nevoie. V-am spus, este multă răutate şi nu e corect să fie răutate la nivelul cel mai de sus dintr-o ţară. Se vede răutatea în orice, în orice reacţie, în orice fel de replică. De ce să ne înrăim în felul ăsta? Transmitem celor care ne urmăresc aceeaşi răutate”, a spus Eugen Teodorovici, vineri seara, într-o emisiune la Digi 24. 

Parlamentul a votat, joi, diminuarea bugetului SRI cu 295 de milioane de lei, banii fiind alocaţi Ministerului Sănătăţii pentru programul „Vitamina D”.

Numită şi antirahitică, vitamina D este esenţială în resorbţia calciului şi fosforului la nivelul intestinului, catalizând transformarea fosforului organic în anorganic şi mobilizându-l în ţesuturi. 

Citește și: Teodorovici, anunț important despre buget și salarii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel