Știrile economice ale zilei 30.10.2020
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Știrile economice ale zilei 30.10.2020
Știrile economice ale zilei 30.10.2020

Covid-19. În ce moment devenim contagioși. Cât durează

O persoană cu Covid-19 este contagioasă chiar înainte ca testul PCR să fie pozitiv, iar testul PCR rămâne pozitiv pentru o perioadă de timp după ce încetați să fiți contagios. În ceea ce privește anticorpii, aceștia nu devin detectabili în sânge decât la aproximativ două săptămâni de la apariția simptomelor, datorită testului serologic.

Regina Elisabeta are camere SECRETE în Palatul Buckingham

Palatul Buckingham se mândrește cu 775 de camere regale uluitoare, deci nu este de mirare că există câteva chiar ascunse.

Apple a PIERDUT 100 de miliarde de dolari! Cum s-a întâmplat

Lansarea cu întârziere a noilor telefoane 5G de către Apple Inc a dus la cel mai sever declin trimestrial al vânzărilor de iPhone-uri înregistrat de grupul american în ultimii doi ani, iar acţiunile au scăzut cu peste 5% în timpul şedinţei bursiere de joi, ceea ce a şters 100 de miliarde de dolari din capitalizarea sa bursieră, transmit Xinhua şi Reuters.

Tarifele la telefonia fixă SCAD de la 1 noiembrie

Tarifele pentru terminarea apelurilor fixe vor scădea începând cu data de 1 noiembrie 2020, iar operatorii din piaţă vor putea aplica un maximum de 0,098 eurocenţi/minut, informează Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Orban: Este foarte greu de spus când va fi accesibil vaccinul

Premierul Ludovic Orban a declarat că, până nu se termină testele clinice, este greu de spus când va fi accesibil vaccinul anti-COVID-19, adăugând că distribuirea acestuia la nivelul UE nu va "discriminatorie", urmând să se facă în funcţie de populaţia fiecărei ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel