Trenurile nu circulă pe raza Regionalei CF Craiova
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
CFR plătește un milion de lei pentru servicii IT
CFR plătește un milion de lei pentru servicii IT
Circulația trenurilor pe raza regionalei Craiova este înschisă în aceată dimineață.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă în această dimineață, pe raza Regionalei CF Craiova, după ce un vagon din compunerea unui tren de marfă s-a răsturnat și 2 vagoane au deraiat, între stațiile CF Drobeta Turnu Severin Mărfuri - Valea Albă. Trenul care aparține operatorului național SNTFM CFR Marfă avea în compunere 41 vagoane încărcate cu suc și circula în relația Sudrigiu - București Vest.

CFR vrea să modernizeze 47 de gări

Personalul de specialitate ale Regionalei CF Craiova este deja la fața locului pentru a lua toate măsurile necesare în vedera accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenție, în vederea ridicării și repunerii pe șină a vagoanelor. Până la finalizarea intervențiilor din zona deraierii, Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între stațiile Prunișor - Drobeta Turnu Severin pentru călătorii din trenurile care tranzitează zona respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel