Ultimele cuvinte ale prințesei Diana, dezvăluite la 24 de ani de la accident
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Mașina în care s-a aflat prințesa Diana împreună cu Dodi Fayed. Amândoi au murit în accidentul petrecut sub un pod din Paris
Mașina în care s-a aflat prințesa Diana împreună cu Dodi Fayed. Amândoi au murit în accidentul petrecut sub un pod din Paris
Xavier Gourmelon, un pompier care a încercat să o salveze pe Lady Diana, după accidentul său auto din august 1997, a vorbit cu publicația britanică Daily Mail și a dezvăluind ultimele cuvinte ale prințesei.

Cu ocazia zilei de naștere a prințesei, care ar fi împlinit 60 de ani, Daily Mail l-a intervievat pe prompierul care a fost prima persoană care a ajuns la locul accidentului și care a încercat să o salveze pe prințesă, notează 7sur7.be.

Xavier Gourmelon a povestit că odată ajuns la locul accidentului l-a văzut mai întâi pe Trevor Rees-Jones, bodyguardul prințesei. „Era foarte agitat și mormăia în engleză. Nu am înțeles ce spunea, dar am cerut ca o echipă să intervină imediat pentru a-l salva ”, a spus Xavier Gourmelon.

Jurnalistul Martin Bashir și-a cerut scuze față de William și Harry

Oh, Dumnezeule!

Pompierul a povestit apoi că a încearcat să o salveze pe Lady Diana care era aproape inconștientă. Xavier Gourmelon a povestit că: ”A vorbit în engleză și a spus: <Doamne, ce s-a întâmplat>. Am înțeles aceste cuvinte, așa că am încercat să o liniștesc. Am ținut-o de mână. Apoi au preluat-o alții. Totul s-a întâmplat în câteva minute ”, și-a amintit el.

Din păcate, serviciile de urgență nu au mai putut face nimic. Era deja prea târziu. Diana Spencer a fost transportată la Pitié-Salpêtrière, un spital din arondismentul 13 din Paris, unde a murit în jurul orei 2:30 a.m. pe 31 august 1997.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel