Un belgian a inventat VALIZA VIITORULUI; Toți vor dori așa ceva! VIDEO
Autor: Simona Haiduc | 14 ian, 22:11
O valiză mult mai ușor de folosit
O valiză mult mai ușor de folosit
O valiză este un obiect dreptunghiular, pe roți, cu fermoar și diferite accesorii, în funcție de marcă. Firma Samsonite a preluat toate aceste coduri de bază și a creat un model futurist. Erik Sijmons, designer al filialei europene a bradului, a dezvoltat această idee în colaborare cu Achilles Design din Mechelen.

"Oamenii vor să își poată deschide cu ușurință valiza în orice moment al călătoriei: în tren, în portbagajul mașinii etc.", spune Erik Sijmons. De aceea a creat un model deosebit. De unde s-a inspirat? Din ceea ce se numește "Slow Travel", care înseamnă să călătorești cu mașina, autobuzul, trenul sau vaporul, mai degrabă decât cu avionul. Prin urmare, valiza trebuie să fie accesibilă în orice moment pentru a folosi ceea ce ați pus în ea.

"Oamenii ies cu mașina sau cu trenul și se mută dintr-un loc în altul. Întrebarea este cum poate o valiză să satisfacă noile cerințe de accesibilitate și ușurință în utilizare", explică Sijmons. "Valizele pe care le cunoșteam până de curând erau mai mult orientate spre călătoriile cu avionul. O valiză care rămâne în cala avionului pentru cea mai mare parte a călătoriei este una. Dar dacă aveți nevoie de valiză de multe ori în timpul călătoriei, nevoile dumneavoastră se schimbă. Cum poți face ca o astfel de valiză să fie funcțională?", adaugă Lukas Van Campenhout, expert în design industrial la Achilles și profesor la Universitatea din Anvers, locul în care s-a născut noua valiză a viitorului.

Principalele diferențe

G Ad:

Ceea ce conferă valizei viitorului un design futurist este faptul că nu se deschide din lateral, ci din față. "Datorită noii diviziuni, suprafața noului model rămâne aceeași, indiferent dacă este închis sau nu. Acest lucru face o mare diferență într-un compartiment de tren, într-o cameră de hotel sau în portbagajul mașinii", explică Ward Vancoppenolle, designer principal la Achilles Design.

Citește și Don’t Look Up : Cine l-a inspirat pe TERIBILUL miliardar din film?

Deplasarea din cameră în cameră din casă pentru a vă face valiza va deveni, de asemenea, o joacă de copii, iar transportul acesteia deschise nu va mai fi nici el o problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Deutsche Bank, cel mai bun profit anual din ultimii 10 ani

Deutsche Bank a obținut cel mai bun profit anual din...

Bitdefender avertizează asupra unui atac mai puțin obișnuit

Bitdefender avertizează asupra unui nou val de atacuri,...

Internetul nord-coreean, închis complet. Care ar fi motivul

Internetul din Coreea de Nord pare să fi fost afectat de...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro