Un hoț a intrat în locuința lui Johnny Depp. UIMITOR ce a făcut tâlharul
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Vila lui Johnny Depp, călcată de hoți a doua oară în acest an
Vila lui Johnny Depp, călcată de hoți a doua oară în acest an
Poliția a fost chemată acasă la actorul Johnny Depp săptămâna trecută după ce un bărbat ar fi intrat în reședință prin efracție.

Hoțul a făcut un duș și și-a făcut o băutură. Din fericire, nimeni nu pare să fi fost rănit, dar, fără îndoială, incidentul trebuie să fie deranjant pentru actor, deoarece este a doua oară în acest an când cineva intră ilegal în casa lui.

Incidentul în cauză s-a petrecut joi. Potrivit TMZ, vecinul lui Johnny Depp a o persoană fără adăpost care stătea în curtea actorului lângă piscină. Se pare că s-a dus să vorbească cu bărbatul, dar a sărit un gard din apropiere și s-a îndreptat spre casa lui Depp, determinându-l pe vecin să sune la poliție. Nu după mult timp, echipa de securitate a actorului l-ar fi observat bărbat și au chemat șiu aceștia poliția.

Prințul Harry, prins cu MINCIUNA. S-a găsit DOVADA

Se presupune că poliția a sosit la scurt timp l-ar fi găsit pe bărbat într-una din băi făcând duș. Se pare că și-ar fi preparat chiar și o băutură. Polițiștii i-au cerut bărbatului să iasă din baie, dar după ce a refuzat, au dat cu piciorul în ușa băii. Ulterior, el a fost condamnat pentru vandalism și a fost dus la secția de poliție.

Johnny Depp însuși nu a comentat acest incident, dar este a doua oară în acest an când cineva este arestat pentru că a pătruns în casa lui din Hollywood Hills. O femeie a fost reținută  în ianuarie după ce ar fi forțat intrarea în locuința actorului. Sistemul de alarmă s-a declanșat și se presupune că a fugit după care a fost reținută pe o proprietate din apropiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel