Un lanţ de magazine din Ucraina îşi face intrarea pe piaţa din România
Autor: Mihai Ciobanu
Data publicării:
Holdingul internațional Very Nice Retail, originar din Ucraina, a anunțat intrarea pe piața românească prin deschiderea a cinci magazine "Brooklyn" în capitală, conform unui comunicat de presă.

Aceasta marchează prima expansiune a companiei în România și reprezintă un pas important în extinderea sa europeană. Magazinele vor fi situate în zone strategice ale Bucureștiului, asigurând acces facil pentru consumatori.

Conform comunicatului, magazinele de proximitate "Brooklyn" sunt renumite pentru gama lor variată de produse alimentare și băuturi alcoolice. Fiecare magazin va oferi peste 1.500 de produse atent selecționate pentru a satisface diversele gusturi ale clienților. Sortimentul include vinuri rafinate, băuturi alcoolice de înaltă calitate, gustări și diverse delicatese.

Președintele Consiliului de Supraveghere al Very Nice Retail, Ivan Chernyak, a declarat că România reprezintă o piață promițătoare cu un potențial semnificativ de creștere.

"Ne dorim să aducem pe piața românească produse de calitate și o experiență de cumpărături excelentă. Suntem siguri că românii vor aprecia diversitatea și calitatea produselor noastre", a spus Ivan Chernyak.

Magazinele vor oferi, de asemenea, produse locale, sprijinind astfel producătorii români și contribuind la dezvoltarea economiei locale. În plus, Very Nice Retail va implementa în România standardele sale înalte de servicii pentru clienți, asigurând un proces de cumpărături plăcut și eficient.

Pe lângă gama diversificată de produse, magazinele vor oferi promoții speciale și reduceri regulate, menite să atragă și să fidelizeze clienții. Deschiderea magazinelor este planificată pentru luna viitoare, iar cumpărătorii sunt invitați să descopere noile locații și produsele oferite.

În plus, în următorii ani, Very Nice Retail intenționează să deschidă alte magazine în România, ca parte a strategiei sale de extindere, minimum 50 în perioada 2024-2025. Compania este dedicată inovației și îmbunătățirii continue pentru a rămâne lider pe piața de retail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Boloș vrea să colecteze 120 mld. de lei din TVA

România are prevăzut să colecteze la bugetul de stat...

Germania construiește primul său terminal terestru de GNL

Germania deschide un nou terminal de gaz natural...

Ciolacu pare să nu fi înțeles nemulțumirile contabililor

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați...

Spălare de bani: Turcia, eliminată de pe „lista gri” a GAFI

„Datorită măsurilor bune care au fost adoptate, Turcia a...

Nokia face o achiziție de 2,3 ​​miliarde de dolari

Producătorul finlandez de echipamente de telecomunicații...

Salariul minim. Tichetele de masă nu se mai impozitează

Ministerul Finanțelor a elaborat un proiect de ordonanță...

Rata șomajului a scăzut în România

Rata şomajului în România se situa, la finele lunii mai, la 3,09%, cu 0,01...

Rusia pregătește o nouă surpriză legată însă de GNL

Când trebuie să faci rost de bani, rușii sunt dispuși la...


pixel