Un notoriu lord al drogurilor s-a lansat în lumea modei
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Emma Coronel Aispuro, s-a căsătorit cu Guzman de la 18 ani, în 2007, are cetățenie mexicană și americană și locuiește în Mexic
Emma Coronel Aispuro, s-a căsătorit cu Guzman de la 18 ani, în 2007, are cetățenie mexicană și americană și locuiește în Mexic
Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului mexican Sinaloa, este pe cale să se lanseze în lumea modei.

El Chalpo, care se află la ora actuală într-o închisoare din SUA, își lansează o firmă de fashion care o va avea la conducere pe soția acestuia, și care este o fostp regină a frumuseții, Emma Coronel.

Coronel a declarat pentru postul de televiziune CNN că marca este dedicată fiicelor gemene care acum au vârsta de 7 ani.
”Sunt foarte încântată de acest proiect care are la bază idei și concepte pe care eu și soțul meu le-am avut în urmă cu câți va ani. Proiectul este dedicat fiicelor noastre.”

”El a dorit să pună la punct o afacere legitimă pentru soția lui și pentru fete. El își iubește soția și copii și dorește să se pregătească pentru viitor”, a declarat avocata lui Chapo, Mariel Colon.

Citește și: Brandul ”Flori de ie” urcă pe podium la Paris Fashion Week

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel