Un nou atac armat la o mare universitate din SUA
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Atacul s-a soldat cu trei morți
Atacul s-a soldat cu trei morți
Un nou atac armat a avut loc la Universitatea Virginia din Statele Unite ale Americii în urma căruia trei oameni au decedat și alții doi au fost răniți, conform AFP citată de Bloomberg.

Un atacator a ucis duminică trei persoane și a rănit alte două în campusul principal al Universității Virginia din Charlottesville, iar suspectul - identificat ca fiind un student al școlii - este în continuare în libertate, a declarat președintele universității, Jim Ryan, într-un comunicat emis luni.

Cei aflați în capus au fost sfătuiți să se adăpostească în jurul orei 22:40 (ora locală) în urma unui schimb de focuri, a transmis pe Twitter Departamentul de Poliție al Universității din Virginia. Campusul a fost închis în timp ce autoritățile îl caută pe suspect.

Se crede că suspectul, identificat de poliție ca fiind Christopher Darnell Jones, Jr. este înarmat și periculos. El este descris ca purtând o jachetă de culoare vișinie cu blugi albaștri și pantofi roșii și este posibil să conducă un SUV negru, potrivit poliției.

Cele două persoane rănite primesc îngrijiri medicale, a declarat Ryan, adăugând că este devastat "de faptul că această violență a vizitat Universitatea din Virginia". Cursurile de luni au fost anulate.

Oficialii universității nu au identificat victimele și nici nu au precizat dacă acestea erau studenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel