Un nou parteneriat pe piața asigurărilor RCA
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Polița poate fi denunțată
Polița poate fi denunțată
În contextul creșterii nevoilor consumatorilor din domeniul asigurărilor, cu accent pe polițele RCA, TBI Bank a stabilit un parteneriat strategic cu Otto Broker pentru a oferi soluții de finanțare flexibile, se spune într-un comunicat trimis redacției. 

Prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL), clienții pot achiziționa asigurări în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

Aceste soluții BNPL, accesibile și fără dobânzi sau comisioane, facilitează incluziunea financiară și socială, permițând clienților să își împartă costul total al asigurărilor în rate convenabile. Gergana Staykova, Market Leader la TBI Bank, afirmă că acest parteneriat vine în întâmpinarea creșterii primelor de asigurare în 2023, oferind consumatorilor o modalitate eficientă de a-și plăti asigurarea RCA și de a menține nivelul de protecție financiară.

Otto Broker, cu peste 130.000 de clienți și o experiență de peste 22 de ani în brokerajul de asigurări, contribuie la acest demers pentru a oferi soluții financiare adaptate nevoilor clienților. Victor Sraer, Managing Partner la Otto Broker, subliniază că parteneriatul le oferă clienților o opțiune eficientă pentru achiziționarea polițelor de asigurare RCA, cu un interes crescut deja evident în proiectul pilot.

Despre TBI Bank, o bancă "challenger" din Europa de Sud-Est, se evidențiază prin lideratul regional în soluțiile de plată alternative. Operațională în mai multe țări, inclusiv România, și având parteneriate cu aproape 20.000 de comercianți, TBI Bank a acordat aproape 550.000 de credite în 2022, devenind una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

BCE are undă verde pentru reducerea dobânzii

BCE are cale liberă pentru reducerea dobânzii după ce...

China a creat Vidu, capabil să concureze cu OpenAI

China intenționează să se poziționeze în fruntea...

Salariile din agricultură au explodat în România

Salariile din agricultură încep să concureze cu cele din...

Noi reglementări pentru taxi și transportul alternativ

În contextul reglementării transportului alternativ s-a...

Aurul se repliază pe o piață cuprinsă de dezamăgire

Aurul scade pe măsură ce speranțele legate de o reducere...

Întreprinderile europene, vedete la răscumpărare de acțiuni

Valoarea totală a răscumpărărilor de acțiuni a scăzut cu...

Tona de cupru, metalul strategic, a depășit 10.000 de dolari

Prețul metalului roșu, element strategic al traziției...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel