Vara CUȚITELOR LUNGI în PNL. Premierul a descoperit un SPION RUS în partid
Autor: Antonio Grigore
Data actualizării:
Data publicării:
Spionul PNL-ist
Spionul PNL-ist
Acuzații foarte grave ale premierului Florin Cîţu, în timpul Conferinţei judeţene a PNL. Cîțu i-a felicitat, sâmbătă, pe liberalii tulceni pentru că nu i-au mai permis unui senator tulcean să reintre în Parlament.

Premierul şi-a început discursul felicitându-l pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, pentru activitatea politică desfăşurată până în prezent şi s-a adresat apoi liberalilor din sală.

"Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta", a declarat premierul Florin Cîţu.

El nu l-a numit pe spionul rus care a reprezentat judeţul Tulcea în Parlamentul României, iar la final, întrebat de presă cine este senatorul respectiv, el a râs şi a spus: "era cu ghilimele".

"Ştiţi foarte bine... senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României. (...) Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera să fie", a mai spus Florin Cîţu.

El a amintit că urmează rectificarea bugetară şi a menţionat că s-a uitat pe execuţia din acest an şi că a observat lucruri care-l nemulţumesc şi pe care pe care le-a adus la cunoştinţa miniştrilor.

Premierul a subliniat faptul că ministerele care nu reduc cheltuielile vor rămâne fără bani la rectificare.

De cealaltă parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi critică sâmbătă pe Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere, pe care îi acuză de "încălcări grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara", menţionând că a avertizat că îi va sancţiona, în cazul îngrădirii dreptului de vot a membrilor partidului", pe cei care fac acest lucru şi va anula alegerile "grav viciate prin aceste demersuri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel