Vești bune pentru abonații Hidroelectrica
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Hidroelectrica
Hidroelectrica
După ce Hidroelectrica a devenit compania cu unul dintre cele mai mari portofolii de clienți persoane fizice a devenit clar că este necesară o investiție în digitizarea plății facturilor.

Astfel, Hidroelectrica a semnat, azi, 24 septembrie, un contract cu compania PayU pentru furnizarea de servicii de plată online, marcând o nouă etapă în procesul de digitalizare a serviciilor oferite clienților săi. Acordul, în valoare de 3,463 milioane de lei, a fost adjudecat în urma unei proceduri de achiziție la care au participat trei ofertanți și va permite clienților Hidroelectrica să efectueze plăți online prin intermediul aplicației iHidro și al site-ului oficial al companiei.

Plăți rapide și sigure prin aplicația iHidro

Noul procesator de plăți, furnizat de PayU, va fi implementat în perioada următoare, oferind o soluție eficientă și sigură pentru plata facturilor de energie. Prin aplicația iHidro, disponibilă și în versiunea de mobil, clienții Hidroelectrica vor putea gestiona mai ușor și rapid plățile aferente consumului de energie. Totodată, integrarea cu platforme de plată precum Apple Pay și Google Pay va aduce un plus de flexibilitate și confort utilizatorilor.

Contractul face parte din strategia Hidroelectrica de a îmbunătăți experiența clienților prin modernizarea și digitalizarea serviciilor. „Semnarea acestui contract marchează o etapă extrem de importantă în angajamentul nostru de a îmbunătăți experiența clienților prin digitalizare. Prin parteneriatul cu PayU, un lider în soluții de plată online, ne asigurăm că clienții Hidroelectrica beneficiază de metode de plată fluide, sigure și eficiente. Acest lucru face parte din strategia noastră mai amplă de a crește eficiența operațională și de a continua să oferim soluții de energie verde adaptate cerințelor pieței din România,” a declarat Karoly Borbely, președintele directoratului Hidroelectrica.

Flexibilitate sporită pentru clienți

Potrivit companiei, noile servicii de plată vor îmbunătăți accesibilitatea și comoditatea platformelor digitale ale Hidroelectrica, oferind clienților o modalitate simplă și sigură de a-și gestiona plățile. Această inițiativă răspunde cerințelor pieței, care solicită metode de plată moderne și eficiente, menite să ofere flexibilitate în gestionarea conturilor de energie.

Procesul de implementare al noii soluții de plată va dura 15 zile de la emiterea ordinului de execuție, după ce tehnologiile utilizate de cele două companii vor fi sincronizate. După finalizarea integrării tehnice, clienții vor putea utiliza cardurile bancare pentru a efectua plăți în aplicația iHidro și pe site-ul oficial al Hidroelectrica, hidroelectrica.ro. În plus, vor avea la dispoziție opțiunea de a plăti prin intermediul Apple Pay și Google Pay.

Un pas înainte în modernizarea serviciilor

Contractul încheiat cu PayU subliniază angajamentul Hidroelectrica de a moderniza continuu serviciile oferite clienților săi. De altfel, compania a investit în ultimii ani în dezvoltarea soluțiilor digitale, iar acest nou parteneriat cu PayU reprezintă un pas important în acest sens. Prin intermediul soluțiilor de plată oferite de PayU, Hidroelectrica își propune să crească gradul de satisfacție al clienților și să le ofere acestora o experiență modernă și adaptată nevoilor lor.

„Suntem încrezători că aceste îmbunătățiri vor consolida satisfacția clienților noștri și vor face mai atractivă și sustenabilă oferta Hidroelectrica,” a adăugat Karoly Borbely.

Lider în producția de energie verde

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România și unul dintre pilonii Sistemului Energetic Național. Compania operează 187 de centrale hidroelectrice, cu o capacitate instalată totală de 6,3 GW, și deține un parc eolian la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW. De asemenea, Hidroelectrica acoperă 13,09% din piața de furnizare a energiei din România, oferind servicii tehnologice esențiale pentru stabilitatea și eficiența sistemului energetic național.

Această nouă colaborare cu PayU reflectă eforturile continue ale companiei de a răspunde provocărilor din piața energetică prin digitalizare și modernizare, asigurându-se că rămâne un jucător competitiv pe piața locală și un furnizor de încredere pentru clienți.

Acordul cu PayU aduce Hidroelectrica mai aproape de obiectivul său de a oferi servicii moderne și eficiente clienților săi. Prin implementarea noilor soluții de plată, compania își consolidează poziția de lider în piața energetică din România, fiind totodată un exemplu de succes în ceea ce privește tranziția către soluții digitale rapide și sigure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Muncitori instalează panouri fotovoltaice / Foto: Unsplash

Lansarea Programului Casa Verde Fotovoltaice 2024

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) anunță...

Aeroportul Băneasa

Aeroportul Băneasa intră în șantier de la întâi octombrie

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) va...

Hidroelectrica

Vești bune pentru abonații Hidroelectrica

După ce Hidroelectrica a devenit compania cu unul dintre...

Lingouri de aur / sursa foto: Freepik.com

Cine ”lucrează” la creșterea explozivă a prețului la aur

Printre altele, metalul galben a înregistrat astăzi un...

Bani
MInistrul de Finanțe, Marcel Boloș / FOTO: Gov.ro
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/994234/
Poștașul vine cu plicul / FOTO: Poșta Română
Bani ținuți în mâini / Foto: DCBusiness

Aceste indemnizații se vor acorda mai repede

O propunere legislativă aflată pe masa de lucru a...

Montare de panouri solare / Foto: Freepik
Arme / Foto: Freepik
Stâlpi de înaltă tensiune / Foto: Freepik
Piața de capital / sursa foto: Freepik.com
Adrian Câciu. Foto: Crişan Andreescu
Foto: Pexels.com
„Miner de Bitcoin” / sursa foto: Freepik.com
Boeing
X, sursa foto: Freepik.com
Să aveți o zi bună! / FOTO: Freepik
Investiții
Fabrică ABEE
Aurul profită întotdeauna de orice stare de tensiune

Prețul aurului a stabilit un nou record absolut!

Metalul galben pare decis să o ia înaintea tuturor...

OMV
Asigurare RCA

Propunere: Plafonarea RCA până la 31 decembrie 2024

Autorităţile propun, printr-un proiect de Hotărâre de...

Casa de licitație / FOTO: Facebook

Unic și misterios: Un colier cu diamante scos la licitație

Nici până acum nu se știe proveniența exactă a pietrelor...


pixel