Veşti PROASTE pentru ȘOFERI. Ce se întâmplă cu mașinile diesel şi cele pe benzină
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Veşti PROASTE pentru ȘOFERI. Ce se întâmplă cu mașinile diesel şi cele pe benzină
Veşti PROASTE pentru ȘOFERI. Ce se întâmplă cu mașinile diesel şi cele pe benzină
Maşinile diesel şi cele pe benzină ar putea fi interzise în Uniunea Europeană în următorii 14 ani. Producătorii auto germani trag un semnal se alarmă şi spun că peste 200.000 de locuri de muncă ar putea fi afectate până în 2030.

Maşinile diesel şi cele pe benzină ar putea fi interzise în Uniunea Europeană. Comisia Europeană vrea să reducă emisiile de carbon cu 60% până în 2030.

SUA vs Rusia. Fără AVERTIZĂRI. Washingtonul va ATACA direct

Comisia Europeană  vrea să elimine definitiv maşinile diesel şi pe cele pe benzină, făcând loc celor electrice. Cu toate acestea, producătorii auto germani consideră că aceasta nu este o idee bună. Asociația Germană a Industriei Auto trage și un semnal de alarmă, precizând că lipsește evaluarea măsurii.

Renunţarea la maşinile diesel şi la cele pe benzină nu va însemna doar sfârșitul motorului cu ardere internă, ci și sfârșitul hibridului plug-in. Până în 2025, companiile nemţeşti vor investi 150 de miliarde de euro pentru această transformare.

Peste 200.000 de locuri de muncă ar putea fi afectate de această mare schimbare. Mai mult,  infrastructura stațiilor de încărcare nu e dezvoltată suficient în Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel