Vladimir Putin nu mai știe ce spune? Declarație INEDITĂ
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Olanda ACUZĂ Rusia de HĂRȚUIRE. Ce s-a întâmplat
Olanda ACUZĂ Rusia de HĂRȚUIRE. Ce s-a întâmplat
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a dat în spectacol. Nu, nu a ieșit pe scenă, nu a cântat, nu a dansat. A dat interviuri peste interviuri, făcând tot felul de declarații. Peste două zile se întâlnește cu omologul său de la Washington și trebuie să-și cosmetizeze, oarecum imaginea. De aceea, uneori impresia este că nu știe ce spune!

Întrebat despre planurile referitoare la un posibil succesor, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat într-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC că este dispus să sprijine pe cineva care este fidel ţării chiar dacă este critic faţă de preşedinte, potrivit Reuters.

Putin s-a declarat convins că, după ce nu va mai fi preşedinte, Rusia nu se va prăbuşi brusc peste noapte. Jurnalistul NBC Keir Simmons l-a întrebat ce se va întâmpla cu Rusia după plecarea sa, evocând în acelaşi timp amendamentele adoptate recent la Constituţia rusă, care oferă actualului preşedinte posibilitatea de a rămâne în funcţie până în 2036.

"Dacă văd că o persoană, chiar dacă este critică faţă de unele domenii ale activităţii mele, are vederi constructive, este o persoană devotată ţării, gata să pună pe altarul Patriei nu doar ani, ci întreaga sa viaţă, voi face totul pentru ca astfel de oameni să fie sprijiniţi, indiferent de cum mă tratează personal", a spus Putin, conform site-ului oficial al Kremlinului, care publică integral interviul acordat NBC.

Citește și Vladimir Putin: Care este diferența între Joe Biden și Donald Trump

"Cândva, bineînţeles, este un proces biologic, natural, vom fi înlocuiţi cu toţii (...). Dar sunt sigur că bazele fundamentale ale statalităţii ruse, ale sistemului ei politic şi economic vor fi de aşa natură încât Rusia va sta ferm pe picioare şi va privi cu încredere spre viitor", a spus Putin.

Într-o declaraţie mediatizată de presa de stat rusă la sfârşitul lunii decembrie 2020, Vladimir Jirinovski, preşedintele Partidului Liberal Democrat (LDPR, ultranaţionalist), i-a numit printre posibilii succesori ai lui Putin pe premierul Mihail Mişustin, ministrul apărării Serghei Şoigu, şeful Serviciului de Informaţii Externe (SVR), Serghei Narâşkin, fostul premier Dmitri Medvedev, guvernatorul regiunii Tula, Aleksei Diumin, preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară),Viaceslav Volodin, preşedintele Consiliului Federaţiei (camera superioară),Valentin Matvienko, şeful Curţii de conturi, Aleksei Kudrin. Toţi cei enumeraţi fac parte din anturajul actualului şef al statului rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bulgari a dezvăluit cel mai subțire ceas din lume VIDEO

Poate una dintre trăsăturile specifice sau ciudățeniile...

Ceasurile elvețiene iau cu asalt India

Producătorii de ceasuri elvețieni lansează un atac...

PANZANI dorește să intre la Bursa de Valori din Amsterdam

Fondul de investiții CVC a anunțat că vrea să se alăture...

Băncile europene cer să fie declarate sectoare strategice

Băncile europene fac un apel către Uniunea Europeană...

Cum pot fi lansate noi cazinouri în România?

În jocurile de noroc, concurența este un element...

Șeful Stellantis își apără salariul de 36,5 milioane de euro

”Ca un jucător de fotbal, există un contract”, a...

Incendiu de proporții la Bursa de la Copenhaga

Un incendiu care a devastat vechea clădire a bursei de...


pixel