Vremea o ia RAZNA. Meteorologii avertizează: Efectele vor fi CATASTROFALE
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
în perioada 14 aprilie, ora 10:00 - 16 aprilie, ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece şi se vor înregistra valori termice maxime de 11 - 13 grade Celsius.
în perioada 14 aprilie, ora 10:00 - 16 aprilie, ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece şi se vor înregistra valori termice maxime de 11 - 13 grade Celsius.
Meteorologul Gabriela Băncilă a tras un semnal de alarmă cu privire la schimbările climatice înregistrate în ultima perioadă. 

Gabriela Băncilă a explicat, pentru DCNews, de ce este periculoasă topirea gheții din zona Arcticii și ce impact ar putea avea acest fenomen.

"Dacă este să privim la ceea ce se întâmplă la Polul Nord- și aici mă refer la faptul că această căldură excepțională și prelungită nu se întâmplă doar în zona Americii de Nord, zona Californiei, se întâmplă încă din..."

Citește continuarea pe DCNews: EXCLUSIV  Vremea o ia RAZNA. Meteorologii avertizează: Efectele vor fi CATASTROFALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel