WhatsApp: Noua actualizare ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
WhatsApp închide permanent conturile celor care fac această greșeală
WhatsApp închide permanent conturile celor care fac această greșeală
WhatsApp a anunțat că în zilele următoare va publica o nouă actualizare care va include, printre alte noutăți, un instrument numit „comunități” care ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația.

După cum a explicat compania, din noua actualizare WhatsApp, care nu are încă o dată precisă de lansare, utilizatorii vor putea crea o comunitate și, în cadrul acesteia, subcomunități. De asemenea, se pot stabili legături între diferitele subgrupe , ceea ce ar fi de mare ajutor pentru o școală, de exemplu, cu subgrupuri de elevi, părinți, profesori etc.

WaBetaInfo, portalul de știri WhatsApp, a explicat cum va funcționa noul instrument: mai întâi, administratorii vor trebui să creeze o comunitate și să invite alți utilizatori să se alăture ei manual sau printr-un „Link de invitare la comunitate”. Apoi, puteți începe să trimiteți mesaje în acest chat, iar administratorii vor avea opțiunea de a reuni grupurile legate de comunitate.

Este de aşteptat ca actualizarea WhatsApp să includă, în plus, și alte instrumente, astfel încât administratorii comunității să poată gestiona mai bine toate subcomunitățile incluse. Nu a fost clarificat, până în prezent, ce se va întâmpla cu grupurile existente la momentul schimbării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...


pixel