Wizz Air introduce zboruri către o destinaţie turistică de top din Turcia
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Wizz Air
Wizz Air
Începând cu luna iunie 2024, Wizz Air introduce zboruri directe către Izmir (Aeroportul Internațional Adnan Menderes) de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, vineri și duminică.

Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene, de la 199 RON.

Acum, călătorii din România au oportunitatea să descopere Izmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia și cel mai mare de-a lungul coastei Mării Egee. Cu o istorie bogată ce se întinde pe parcursul mai multor milenii, Izmirul prezintă numeroase atracții celebre care așteaptă să fie explorate, inclusiv Agora Open Air Museum, Turnul cu Ceas din port, bazarul Kemeraltı și zonele înconjurătoare de pe dealurile ce adăpostesc Kadifekale, unul dintre vechile castele ale orașului.

Pe lângă acestea, turiștii pot bucura de plajele însorite ale Izmirului și de atracțiile sale naturale remarcabile, cum ar fi Golful Izmir, Delta Gediz sau Paradisul păsărilor din Çiğli. Festivalul Internațional Anual de la Izmir, împreună cu numeroase alte evenimente culturale, muzicale și gastronomice, sunt deschise pentru pasionații de călătorii.

În plus, prin extinderea constantă a rețelei sale de zboruri, Wizz Air va relua zborurile din București către Salzburg la 1 aprilie și către Budapesta la 17 iunie. În același timp, compania aeriană va inaugura o nouă rută din București către Leipzig la 20 iunie. Aceste noi conexiuni subliniază angajamentul constant al Wizz Air de a oferi călătorilor din România o varietate largă de opțiuni de călătorie la prețuri accesibile, se arată în comunicatul companiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel