Wizz Air nu și-a anulat încă niciun zbor spre Dubai
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Compania aeriană Wizz Air anunță introducerea unei noi rute din România
Compania aeriană Wizz Air anunță introducerea unei noi rute din România
Wizz Air monitorizează în permanență și ia în considerare evenimentele din Orientul Mijlociu și este în contact permanent cu autoritățile competente, se spune într-un comunicat al companiei, citat de agenția MTI.

Wizz Air nu a fost nevoită să anuleze niciun zbor până în prezent, dar întrucât situația din regiune este una fluidă, compania aeriană este pregătită să ia toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța pasagerilor, personalului și aeronavelor sale pentru destinația Dubai. Dacă este necesară modificarea programului din cauza evenimentelor din zonă, pasagerii în cauză vor fi informați prin e-mail și SMS, mai spun reprezentanții acompaniei aeriene.

Zelenski, îngrijorat după prăbușirea Boeingului în Iran. Cine erau cei care au murit

Airfrance, Lufthansa, Aeroflot, Fly Emirates au suspendat miercuri zborurile către Orientul Mijlociu, după ce Iranul a efectuat atacul cu rachete balistice asupra unităților minitare americane din Irak.

Compania aeriană Emirates spune că anulează zborurile către Bagdad, monitorizând evoluțiile, în strânsă cooperare cu autoritățile din regiune.

Autoritatea americană de aviație federală (FAA) a interzis anterior traficul aerian american în spațiul aerian irakian și iranian, precum și în Golful Persic și Golful Oman, din cauza unui atac cu rachete asupra Iranului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel