Wizz Air reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Se pot efectua deja rezervări
Se pot efectua deja rezervări
Compania Wizz Air a reintrodus bilete cu tarife pornind de la 39,99 euro pentru pasagerii Blue Air afectaţi de anularea zborurilor şi a crescut frecvenţa pe 28 de rute din Bucureşti către destinaţii europene.

"Wizz Air reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air afectaţi de zborurile recent anulate ale companiei aeriene. Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air - https://wizzair.com/en-gb#/rescue. În acelaşi timp, Wizz Air a crescut frecvenţa pe 28 rute din Bucureşti către destinaţii populare din Europa şi a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023", se arată într-un comunicat al Wizz Air.

La începutul lunii septembrie, operatorului aerian low cost a prezentat o extindere majoră în România, cu cinci aeronave alocate bazei sale de la Aeroportul Otopeni din Bucureşti, precum şi creşterea frecvenţei din Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu. Noi rute au fost introduse de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca. În total, Wizz Air a adăugat 2,7 milioane de locuri suplimentare pieţei din România.

"Reintroducem tarifele noastre speciale şi sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Ştim cât de important este pentru pasageri să poată călători şi vrem să ne asigurăm că pasagerii afectaţi de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air. Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinaţia dorită şi, astfel, pot ajunge în siguranţă la familiile, prietenii sau în destinaţiile lor de vacanţă", a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 166 de aeronave Airbus A320 şi A321. În anul financiar F22, compania a avut 27,1 milioane de pasageri. Toate zborurile operatorului aerian sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. 

Citește și Răsturnare de situație la Blue Air. Compania s-a răzgândit în privința reluării zborurilor

Operatorul aerian low-cost Blue Air nu va relua zborurile din 10 octombrie însă anunţă că se află în discuţii cu potenţialii investitori, creditori şi Guvernul României pentru a-şi restructura profilul de capital.

"Multiplele dificultăţi financiare şi operaţionale, generate de pandemia COVID-19 s-au făcut simţite într-o manieră severă la nivelul tuturor companiilor aeriene, însă cu şi mai mare intensitate de către companiile aeriene regionale private care se luptă pentru supravieţuire. În pofida acestor greutăţi şi a altor elemente adverse, Blue Air - o mândră companie privată românească, face tot posibilul pentru a îşi relua operaţiunile de zbor. În acest scop, Blue Air se află în prezent în discuţii cu potenţialii investitori, creditori şi Guvernul României pentru a-şi restructura profilul de capital, astfel încât să poată reîncepe operaţiunile aeriene. Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunţ imediat după finalizarea discuţiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou", se arată într-un comunicat al companiei transmis vineri AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Banca Centrală a Greciei, pesimistă cu privire la anul 2024

Banca Greciei a înrăutăţit estimările privind anul în...

România va avea cea mai modernă fabrică de pulberi din UE

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit duminică seara...

Sprijin financiar uriaș al Băncii Mondiale pentru Egipt

Egiptul se confruntă cu o criză de valută și cu deficite...

Reclamele vor fi interzise în anumite spații publice

În curând se va interzice montarea reclamelor pe anumite...

România, ”campioana europeană” la inflație

Datele publicate de Eurostat indică o scădere a ratei...

Un altfel de Santoniri. Există o varianta și mai scumpă

Pentru turiștii în căutare de o experiență unică, o nouă...

Sotheby’s sparge tiparele! Licitație de ceasuri ... atipice

Pe 11 aprilie, Sotheby's sparge tiparele oferind spre...

Companiile de ridesharing își pierd privilegiile

Guvernul României urmează să impună aceleași cerințe pe...

Ce este ClimateGPT și la ce servește

Înființat de o organizație care pune în aplicare...

Băncile centrale mondiale, sub lumina tuturor reflectoarelor

Nimic surprinzător, de fapt, având în vedere programul...


pixel