Zuckerberg: Nimeni nu merită să fie miliardar, dar este util
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Mark Zuckerberg a abordat mai multe subiecte
Mark Zuckerberg a abordat mai multe subiecte
Declarație șocantă a fondatorului rețelei sociale Facebook, Mark Zuckerberg, deținătorul unei averi de aproape 70 de miliarde de dolari, consideră că în lume nu ar trebui să există miliardari. Așa a comentat omul de afaceri propunerea formulată de candidatul la președinția Statelor Unite, Bernie Sanders, care s-a pronunțat în favoarea introducerii unui nou impozit pentru cei mai bogați cetățeni ai SUA.

În opinia lui Sanders, ar trebui impozitate toate gospodăriile care posedă active în valoare de peste 32 miliarde de dolari.

Francezii trec la fapte împotriva monedei virtuale a lui Zuckerberg

”Nimeni nu merită atâți bani. Cred că dacă faci ceva bun, ești răsplătit. Dar am impresia că oamenii cumulează bogății în mod nejustificat”, a spus Zuckerberg, subliniind că folosește statutul de unui dintre cei mai bogați americani pentru binele altora.

În acest sens, el a dat exemplul companiei Chan Zuckerberg Initiative, firmă care investește în descoperiri științifice pentru găsirea, în următorii 100 de ani, a unor tratamente care să vindece toate bolile.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel