Adevărul gol-goluț! Oficial american. OZN-urile INTERVIN în viața noastră
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Sunt interesați de anumite tehnologii din întreaga lume
Sunt interesați de anumite tehnologii din întreaga lume
Luis Elizondo, fostul director al programului secret al Pentagonului de strângere și analiză a datelor privind „amenințări aerospațiale anormale” susține, într-un interviu pentru The Washington Post, că Obiectele Zburătoare Neidentificate (OZN-uri) au avut un impact direct asupra instalațiilor nucleare din SUA.

„În țara noastră, au existat deja cazuri în care aceste OZN-uri au intervenit și au deconectat, ”efectiv, potențialul nostru nuclear <...> Dar în același context, avem dovezi că în alte țări au intervenit în tehnologiile lor nucleare, deconectându-le și punându-le în funcțiune. De aceea, pentru mine nu este mai puțin important ", - a spus Elizondo.

"Se pare că există o anumită concordanță sau un fel de intersectare între misiunile de observare ale OZN-urile și tehnologia noastră nucleară, fie că este vorba despre motoare nucleare, energie nucleară sau sisteme de arme nucleare. Mai mult, operațiuni de monitorizare au fost întreprinse și în alte state, ceea ce înseamnă că este o problemă globală”, a spus el.

"Cred că în acest moment există suficiente date pentru a demonstra că OZN-urile sunt interesate de tehnologia noastră nucleară și capacitatea de a interfera cu aceste tehnologii nucleare", - a adăugat fostul șef al programului militar secret al Pentagonului, exprimându-și îngrijorarea cu privire la soarta portavioanelor nucleare americane. 

"Cred la modul cel mai serios că nu ar trebui să ne surprindă faptul că interesul pentru capacitățile noastre legate de tehnologia nucleară a crescut. Iar US Navy nu are asigurare împotriva unor astfel de intervenții", a subliniat expertul.

În ceea ce privește raportul serviciilor secrete americane, ce urmează să fie prezentat în Congres pe 25 iunie, dar despre care presa de peste Ocean a scris deja, Elizondo a reținut faptul că autorii documentului scriu negru pe alb că OZN-urile nu reprezintă ceva dezvoltat de Rusia, China sau Statele Unite. 

Citește și OZN-urile care au terorizat SUA! Ce au DESCOPERIT serviciile

"Săptămâna aceasta, am aflat cu toții despre dezbaterile care au loc la nivel înalt pe acest subiect. Un lucru este important, și anume că, în sfârșit, în raport se afirmă, odată pentru totdeauna, că nu este tehnologia noastră. Ceea ce este foarte important <...> Deci, mai sunt doar două opțiuni: fie o confruntare străină, fie ceva complet diferit. Și cred că acum începem să aflăm - așa cum am aflat de la Directorul de Informații Naționale - și vă pot spune din propria experiență că suntem siguri că acest lucru nu este nici tehnologie rusă sau chineză ", a spus expertul.

În opinia sa, raportul va indica faptul că există aproximativ 100 de cazuri de observări a OZN-urilor,  suficient de convingătoare pentru a necesita un studiu mai atent al acestui fenomen. „Dacă se dovedește a fi un fel de tehnologie inamică, este nevoie de mai mult decât o anchetă de 180 de zile”, a atras el atenția. 

El crede că se impune un efort mai amplu, având în vedere că, potrivit informațiilor aflate la dispoziția instituțiilor abilitate să se ocupe de această problemă, OZN-urile nu sunt doar pe cer, dar ele pot funcționa și îndeplini misiuni inclusiv sub apă, ”ceea ce este și mai îngrijorător”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel