Afacerea care îți aduce 1000 de euro profit lunar
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Afacerea care îți aduce 1000 de euro lunar
Afacerea care îți aduce 1000 de euro lunar
Ideile de afaceri nu trebuie să fie de fiecare dată cele mai sofisticate sau greu de pus în practică. Iată ce poți face pentru a obține 1000 de euro net în fiecare lună.

Dacă îți găsești 3-4 ore zilnic în care poți face ceva pentru tine, pentru idealul tău antreprenorial sau pentru simplul fapt de a-ți completa veniturile lunare, noi îți recomandăm să realizezi felicitări de lux. 

Sună banal să te ocupi de felicitări, dar piața acestora este incredibil de versatilă și poți să faci bani frumoși dintr-o astfel de afacere. Nu e o muncă grea, nu te solicita și produsul pe care-l vinzi tu aduce bucurie în viața cuiva. 

Ce este o felicitare tridimensională?

Imaginați-vă că primiți o felicitare aparent obișnuită, dar care, atunci când este deschisă, lasă să apară o construcție miniaturală (tridimensională) atât de frumos și de ingenios realizată încât Dvs., ca privitor, scoateți involuntar o exclamație de încântare. 

Ești pasionat de turism? Uite ce afaceri îți poți deschide în acest domeniu

Construcția respectivă (care poate fi un brăduț stilizat, o floare sau un castel, de exemplu) nu este atașată felicitării, ci este obținută chiar din cartonul acesteia, prin tăieturi și îndoituri aplicate dupa un anumit tipar. Grație acestor tăieturi și îndoituri este posibilă atât aplatizarea construcției, atunci când felicitarea se închide pentru a fi introdusă în plic, cât și formarea ei, atunci când felicitarea se deschide la 90 de grade.

Cât de profitabilă este afacerea?

Dacă sunteți o persoană cât de cât îndemânatică, în scurt timp veți ajunge să realizati chiar și 6-8 felicitări pe oră (30 pe zi, 700 pe lună), fără să faceți absolut nici un fel de rabat de la calitate! 

Vândute cu 10 lei bucata, ele vă aduc încasări de 7.000 de lei, din care, după scăderea tuturor cheltuielilor (producție, distribuție) va rămâne lejer un profit de 5.000 de lei/lună!

Este clar că realizarea acestor felicitări poate deveni principala Dvs. sursă de venit de acum, o sursă consistentă, permanentă și 100% sigură, indiferent de condițiile economice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel