Afacerile Metro din Belgia, vândute pentru 47 milioane euro
Autor: Mara Ivan | 07 dec 2022, 18:56
Cumpărătorii spun că a făcut o afacere
Cumpărătorii spun că a făcut o afacere
Retailerul olandez Sligro Food Group a anunţat miercuri că va achiziţiona o parte semnificativă din afacerile Metro în Belgia, transmite Reuters.

Sligro, care va prelua nouă angrosişti Metro din Belgia şi aproximativ o sută de angajaţi de la reţeaua regională şi sediul central, va plăti 47 milioane de euro pentru magazinele Metro.

"În ultimii ani ne-am pregătit structura organizaţională, echipele, infrastructura IT şi logistică în Belgia pentru aceste evoluţii. Suntem extrem de încântaţi să putem acţiona acum", a afirmat directorul general al Sligro, Koen Slippens.

Compania le va oferi angajaţilor de la magazinul Metro din Antwerp North, care nu va fi preluat, locuri de muncă la magazinul din apropiere, Sligro-ISPC, în timp ce magazinul Evergem şi echipa sa vor fi transferaţi la firma Van Zon.

După finalizarea tranzacţiei, Sligro va închide magazinele şi le va redeschide unul câte unul în următoarele zile, după implementarea infrastructurii tehnice şi a noilor produse.

Retailerul olandez de produse alimentare se aşteaptă la venituri semnificativ mai scăzute după redeschiderea tuturor magazinelor, până la mijlocul lunii viitoare.

Citește și AstraZeneca va achiziționa Neogene Therapeutics. De ce

Se preconizează că tranzacția va fi finalizată în primul trimestru al anului 2023, sub rezerva aprobărilor organelor de reglementare și a altor condiții obișnuite pentru astfel de afaceri. Producătorul de medicamente anglo-suedez a precizat că această tranzacție nu are niciun impact asupra perspectivelor sale pentru 2022.

”Cu obiectivul comun de a oferi terapii pe bază de celule pacienților cu tumori solide, expertiza Neogene în descoperirea, dezvoltarea și fabricarea de TCR-T va consolida ambiția AstraZeneca de a transforma rezultatele pacienților", a declarat grupul.

TCR-Ts sunt în curs de apariție ca o modalitate terapeutică promițătoare pentru tratamentul cancerului. TCR-T poate recunoaște ținte intracelulare, inclusiv mutații specifice cancerului, ceea ce ar putea debloca ținte inaccesibile anterior cu ajutorul terapiilor celulare.

Susan Galbraith, vicepreședinte executiv al departamentului de cercetare și dezvoltare în domeniul oncologiei din cadrul AstraZeneca, a declarat ... Citește mai departe AICI

Citește și Tranzacție de 1,3 miliarde $ pe piața Pharma. În rolul principal, compania Merck & Co

Imago BioSciences dezvoltă medicamente folosite în tratamentele recomandate în cazul afecțiunilor măduvei osoase. Unul dintre produsele companiei, Bomedemstat, combate supraproducția de trombocite și globule roșii și se află deja în faza a doua a studiilor clinice. Prin achiziția acestei companii, Merck & Co. se așteaptă să obțină noi tratamente pentru cancer și pentru diverse boli rare.

În cursul verii, s-a anunțat că Merck & Co. a angajat discuții în vederea preluării companiei Seagen Biotech, specializată în dezvoltarea de medicamente împotriva cancerului. Analiștii se așteaptau ca Merck & Co. să plătească 200 de dolari pentru o acțiune Seagen, ceea ce ar fi reprezentat, la momentul respectiv, o primă de aproximativ 14% la momentul respectiv. Prin urmare, valoarea tranzacției ar fi fost de 40 de miliarde de dolari. Pe fondul acestor informații, acțiunile Seagen au crescut cu aproape 20%.

Experții sunt de părere că această preluare ar fi întărit poziția deja excelentă a Merck & Co. pe segmentul oncologic, portofoliul de medicamente al Seagen ... Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Gazprom se va retrage din consorțiul grec Prometheus Gas

După cum a declarat partea elenă, este un ”divorț de...

Prăbușire istorică pentru cipurile de memorie

Despre sectorul cipurilor de memorie se știe că are...

Prețul litiului a explodat, spre bucuria Chinei

Marii producători de litiu din China sunt pe cale să...

Card energie. Se simplifică modul de folosire al acestuia

În data de 08 decembrie 2022 a intrat în vigoare...

Schimbare la vârful Unilever. Cine va conduce compania

Unilever l-a numit director general pe Hein Schumacher,...

Crossuri externe