BNR dezvăluie: Așa arată portretul perfect al unei afaceri de succes în România!
Un studiu publicat de Banca...
Se propun spre vânzare obiecte din metale și/sau pietre prețioase, pentru valorificarea a 81 grupuri care cuprind obiecte de natura metalelor și/sau pietrelor prețioase la valoarea totală de pornire a licitației de 1.383.255,06 lei, potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a ANAF.
Astfel, în data de 20 februarie, începând cu ora 10.00, o astfel de licitație publică va avea loc la sediul D.G.R.F.P Cluj Napoca, situat în str. Piața Avram Iancu nr.19, județul Cluj
Prețul total de pornire al licitației este de 857.021,82 de lei (TVA inclus). Greutatea totală a gropului scos la vânzare este de 2.861,64 grame aur, 999‰; 986‰; 833‰; 750‰; 585‰; 375‰ și 21,29 grame argint 925%.
- Pe 28 februarie, la sediul Serviciului de valorificare bunuri București, din str. Prof. Dimitrie Gerota nr.13, cam. 305, et.3, sector 2, va fi organizată o licitație publică pentru vânzarea unor obiecte din metale și/sau pietre prețioase, pentru valorificarea a 81 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor și/sau pietrelor prețioase la valoarea totală de pornire a licitației de 1.383.255,06 lei.
Pe de altă parte, la sediul Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 3, din str. Aurel Vlaicu, nr. 22, localitatea Ploiești, jud. se vor desfășura mai multe evenimente de acest gen:
- în data de 26.02.2024, ora 14:00, pentru valorificarea imobilului cu denumirea „Complex Bora” compus din: teren intravilan curți construcții cu destinație agricolă teren extravilan, drum acces în suprafață de 5.795 mp și 8 terenuri extravilane în suprafață de 1.005 mp și constructiile (puțuri) situate pe acestea, la valoarea de pornire a licitației este de 1.863.500 lei (anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri - Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului - Structuri teritoriale de valorificare - Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 3 - Anunțul nr. A_VPL-315/08.02.2024).
La sediul Serviciului de valorificare bunuri București, din str. Prof. Dimitrie Gerota nr.13, cam. 305, et.3, sector 2, București:
- în data de 27.02.2024, ora 12:00, pentru valorificarea a 8 bunuri imobile (2 bunuri imobile deținute de Statul Român în cotă indiviză și 6 bunuri imobile deținute de Statul Român în cotă de 100%) la prețul total de pornire a licitațiilor de 2.568.703 lei (cele 8 anunţuri se află postate pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri valorificare bunuri - Structuri teritoriale de valorificare - Serviciul de valorificare bunuri București - Anunțurile nr. A_VBB 569 - nr. A_VBB 576/12.02.2024).
Oamenii se ajută cum pot
”Să faceți bine să vă puneți sistemle la punct. Aveți niște angajați incompetenți”, a scris, într-un comentariu la unul dintre aceste anunțuri un utilizator confruntat cu problemele generate de sistemul e-Factura.
”Super! Dupa ce le vindeți că cumpărați și servere noi pentru SPV”, a venit replica altul utilizator.
”Am trimis sezizări, print-screen cu erorile afișate, nu mi-a răspuns nimeni niciodată”, a adăugat un altul.
”Toate aceste mesaje care semnalează probleme de funcționare, cred că deja sunt mii și mii, ar trebui cumva să ajungă la ANAF. Acolo se consideră că sistemul este bun, funcționează aproape fără probleme, dar utilizatorii sunt tâmpiți”, a concluzinat alt utilizator.
Pentru că da, sistemul e-Factura continuă să le facă viața amară contabililor și tuturor celor care-l folosesc. Pe rețelele de socializare, există un dialog viu. Unii cer sfaturi, alții oferă soluții, oamenii se ajută cum pot, sugerând utilizarea diferitelor programe, pe baza propriei experiențe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Un studiu publicat de Banca...
Ministerul Dezvoltării,...
Agenția Națională pentru...
Curs valutar, 22 ianuarie 2025.
Președinta Comisiei Europene,...
China a stabilit un nou record...
Deficitul bugetar al României crește, contrar tendinței...
Ilie Bolojan a anunţat planul...
Bursele și moneda Chinei sub...
Cifre oficiale de la INS despre producţia de cărbune a...
Revolut lansează o nouă...
Dolarul crește ușor pe fondul...
Agenția Națională de...
Alegerea lui Donald Trump în...
Statele Unite vor impune taxe...
România a primit un semnal...
Presa din Coreea de Nord a relatat despre ceremonia de...
Rusia a capturat două dintre...
Comisia Europeană a lansat, pe...
Astăzi vă aducem în prim-plan o selecție a celor mai...
Bitcoin crește pe fondul...
Novo Nordisk, compania daneză...