Angajat BCE diagnosticat cu Covid-19. Ce s-a întâmplat
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Banca Centrală Europeană
Banca Centrală Europeană
Banca Centrală Europeană (BCE) a informat că unul dintre angajaţii săi a fost diagnosticat cu coronavirus şi primeşte tratament medical adecvat, transmite Bloomberg.

Într-un comunicat de presă publicat luni seara, BCE a precizat că aproximativ 100 de colegi care au lucrat în apropiere de angajatul diagnosticat cu coronavirus vor lucra, temporar, de acasă iar între timp vor fi dezinfectate spaţiile de birouri potenţial afectate.

Covid-19: Oficialul unei bănci a fost testat pozitiv

"Suntem hotărâţi să respectăm viaţa privată a colegului nostru la acest moment şi vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea angajaţilor noştri", a precizat BCE.

Joi, ar trebui să aibă loc reuniunea Consiliului guvernatorilor BCE, urmată de conferinţa de presă la care oficialii BCE discută în mod normal deciziile adoptate. În comunicatul de presă al BCE nu se face nicio referire la vreo modificare de program.

BCE este supus la presiuni pe fondul epidemiei de Covid-19, care a dus la prăbuşirea pieţelor financiare şi a determinat Rezerva Federală americană (Fed) să reducă dobânda de referinţă cu 0,5 puncte.

Cei 25 de membri ai Consiliului guvernatorilor BCE intenţionează să discute în mod concret la reuniunea de politică monetară din 12 martie eventuale măsuri suplimentare de susţinere a economiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel