Anunțul zilei: Cora dezactivează un serviciu. Ce trebuie să facă clienţii
Autor: Mihai Ciobanu
Data publicării:
Cora devine Carrefour iar procesul de transformare a hipermarketurilor vine şi cu schimbări inerente pentru clienţi.

Cora a transmis, prin email, clienţilor înscrişi în baza de date a companiei, un mesaj prin care anunţă dezactivarea unui serviciu.

 

Mesajul CORA pentru clienţi

 

"Dragi clienti cora,

Dorim sa va aducem la cunostinta ca aplicatia mobila cora Romania nu va mai fi disponibila incepand cu 17 aprilie 2024. Programul HiperCard de Fidelitate cora va fi in continuare valabil si va puteti bucura de beneficiile acestuia in continuare.

Puteti utiliza Cupoanele de cumparaturi si Tichetele Cora in format digital pana la data de 16 aprilie 2024 (inclusiv), in timpul orelor de functionare ale magazinelor cora. Din 17 aprilie 2024, acestea nu vor mai fi disponibile in cadrul aplicatiei mobile cora Romania, dar veti avea posibilitatea utilizarii acestor beneficii in forma printata, primite la casa de marcat.

Punctele valorice obtinute in urma tranzactiilor vor putea fi utilizate prin intermediul aplicatiei mobile cora Romania pana la data de 16 aprilie 2024 (inclusiv), in timpul orelor de functionare ale magazinelor cora. Din 17 aprilie 2024, Punctele valorice vor putea fi transformate in bonuri de cumparaturi doar prin intermediul colegilor de la Serviciul Clienti din Hipermarketurile cora.

Seriile de card digitale nu vor mai fi disponibile in cadrul aplicatiei incepand cu 17 aprilie 2024, dar puteti solicita un card de fidelitate fizic in cadrul hipermarketurilor cora, la Serviciul Clienti.

Va multumim pentru intelegere si pentru loialitatea de-a lungul timpului!"

 

Carrefour a preluat toate magazinele Cora din România

 

Carrefour a anunţat, la sfârşitul lunii octombrie 2023, finalizarea tranzacţiei cu Grupul Louis Delhaize şi preluarea tuturor activităţilor brandului Cora din România - 10 hipermarketuri şi 9 magazine de proximitate, precum şi a celor 2.000 de angajaţi.

"Carrefour este determinat să le ofere clienţilor cea mai bună experienţă în hipermarketurile şi magazinele sale, astfel încât hipermarketurile vor rămâne deschise, pe cât posibil, pe parcursul procesului, iar magazinele de proximitate vor fi închise o perioadă scurtă de timp, pentru a fi rapid adaptate la formatul Carrefour Express. Hipermarketurile Cora vor începe procesul de transformare la finalul anului 2023, atunci când se va lansa şi campania Cora devine Carrefour, menită să vină în ajutorul consumatorilor şi să îi familiarizeze cu noile beneficii", se menţionează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel