Arsenie Boca, profeție WOW pentru România: Vor veni vremuri foarte grele
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Arsenie Boca, profeție WOW pentru România: Vor veni vremuri foarte grele
Arsenie Boca, profeție WOW pentru România: Vor veni vremuri foarte grele
Arsenie Boca este renumit pentru profețiile care le-a lăsat de-a lungul timpului. Părintele spune că întreaga omenire își vă pierde speranța în lupta care se apropie.

Arsenie Boca, profeție pentru România. Profeția marelui duhovnic ar fi fost citită dintr-o carte adusă de la muntele Athos.

”În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găsește descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care vă urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina și voință dumnezeiasca. Voi trebuie să înfruntați cu înțelepciune aceasta amenințare și înțelepciunea vă vă fi data vouă, precum și la mulți alții, pentru a răpune Răul. Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și mai ales în politica. Profețiile părintelui Arsenie Boca: ”Aproape că oamenii își vor pierde speranță”

Arsenie Boca a lașat în urma preziceri despre țara noastră.

“Mai, să știți că mulți vor pleca din tara, dar putini se vor întoarce. Vă veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci Romania vă fi înconjurată de flacări”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni făcute de Părinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul că tara se vă confrunte cu o puternica emigrație.

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. îmi pare rău că sunteți cei de pe urma. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

„Americanii pe care stiu că-i aștepți nu vor veni. Pe noi, singuri, ne așteaptă o lupta grea și lunga. Cei buni și drepți vor da jertfa mare de viață și sânge, cei slabi și fățarnici vor îngroșă rândurile dușmanilor noștri atât de mult, încât vor crede că sunt numai ei, atotputernici și atoateștiutori”, scria Vasile Serbu, în cartea „Alte marturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel