Arsenie Boca, profeție WOW pentru România: Vor veni vremuri foarte grele
Autor: Antonia Popescu | 25 noi, 08:18
Arsenie Boca, profeție WOW pentru România: Vor veni vremuri foarte grele
Arsenie Boca, profeție WOW pentru România: Vor veni vremuri foarte grele
Arsenie Boca este renumit pentru profețiile care le-a lăsat de-a lungul timpului. Părintele spune că întreaga omenire își vă pierde speranța în lupta care se apropie.

Arsenie Boca, profeție pentru România. Profeția marelui duhovnic ar fi fost citită dintr-o carte adusă de la muntele Athos.

”În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găsește descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care vă urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina și voință dumnezeiasca. Voi trebuie să înfruntați cu înțelepciune aceasta amenințare și înțelepciunea vă vă fi data vouă, precum și la mulți alții, pentru a răpune Răul. Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și mai ales în politica. Profețiile părintelui Arsenie Boca: ”Aproape că oamenii își vor pierde speranță”

Arsenie Boca a lașat în urma preziceri despre țara noastră.

“Mai, să știți că mulți vor pleca din tara, dar putini se vor întoarce. Vă veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci Romania vă fi înconjurată de flacări”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni făcute de Părinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul că tara se vă confrunte cu o puternica emigrație.

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. îmi pare rău că sunteți cei de pe urma. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

„Americanii pe care stiu că-i aștepți nu vor veni. Pe noi, singuri, ne așteaptă o lupta grea și lunga. Cei buni și drepți vor da jertfa mare de viață și sânge, cei slabi și fățarnici vor îngroșă rândurile dușmanilor noștri atât de mult, încât vor crede că sunt numai ei, atotputernici și atoateștiutori”, scria Vasile Serbu, în cartea „Alte marturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Ştiri Recomandate

Cod Galben de recipitații mixte și polei în 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri...

Rafila a explicat când se introduce certificatul COVID

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a prezentat...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro