Asociaţiile de pensionari le vor primi GRATUIT. Lege promulgată
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Este vorba de bunuri
Este vorba de bunuri
Asociaţiile de pensionari vor putea primi gratuit de la primării bunuri mobile sau imobile, potrivit unei legi promulgate, joi, de preşedintele Klaus Iohannis.

Actul normativ modifică art. 33 din Legea nr. 502/2004 privind asociaţiile pensionarilor, în sensul instituirii posibilităţii ca asociaţiile şi federaţiile pensionarilor să dobândească, cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, orice bunuri mobile şi imobile necesare realizării scopului pentru care sunt înfiinţate, "inclusiv de la autorităţile administraţiei publice locale".

Citește și Tichete pentru pensionari. Ultimele informații utile

"Asociaţiile şi federaţiile pensionarilor pot primi în folosinţă, cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, orice bunuri mobile şi imobile necesare realizării scopului pentru care sunt înfiinţate, inclusiv de la autorităţile administraţiei publice locale", prevede legea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel