Atacul rușilor! Care vor fi țintele rachetelor lui Putin
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Rachete
Rachete
Avertismente, amenințări și dezvăluiri la Moscova. După ce Vladimir Putin a atras atenția că țările est europene care vor accepta să găzduiască pe teritoriul lor elemente ale scutului aerian american, indicând România în mod deosebit, postul de televiziune Rossia-1, a indicat ce ținte din Statele Unite vor fi luate în vizorul rachetelor Țîrkon, dacă Rusia se va simți în pericol.

Printre aceste ține se află Coasta de Est a Statelor Unite, clădirea Pentagonului din Washington, Naval Support Facility Thurmont, cunoscut mai degrabă sub numele Camp David, Fort Ritchie, statul Maryland, punctul de comandă al președintelui american și centru de comandă al Comitetului șefilor de stat major, iar pe Coasta de Vest, Sacramento McClellan Airport, comanda forțelor ofensive strategice.

”Dacă noi, fără să încălcăm și să deranjăm pe nimeni, vom deplasa în ocean submarinele noastre cu dispozitive de lansare a rachetelor Țîrkon - câte 40 de bucăți pe fiecare navă, în zona de atac a armei supersonice rusești vor intra cele mai importante puncte de adoptare a deciziilor la care a făcut referire Putin”, a precizat postul de televiziune menționat.

Citește și Rachetele rușilor îndreptate spre SUA. Avertismentul lui Putin

”Toate aceste centre nu se află foarte departe de mal. Să spunem cam 800 kilometri. Țîrkon zboară cu o viteză de 11.000 de kilometri pe oră. Ceea ce înseamnă că racheta va ajunge la țintă în mai puțin de cinci minute”, a precizat aceeași sursă.

Dacă se va contura vreo amenințare reală pentru Rusia, rachetele Țîrkon vor ataca centrele de decizie ale Statelor Unite, adică punctele de unde sunt coordonate sistemele de apărare aeriană din Europa, a subliniat televiziunea amintită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel