Atenție unde arunci GUNOIUL, să NU rămâi fără MAȘINĂ
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Atenție unde arunci GUNOIUL, să NU rămâi fără MAȘINĂ
Atenție unde arunci GUNOIUL, să NU rămâi fără MAȘINĂ
 Consiliul Local Municipal Arad a aprobat, în şedinţa de miercuri, încheierea unui protocol între Poliţia Locală şi Garda de Mediu, în baza căruia vor fi confiscate vehiculele folosite pentru transportarea şi aruncarea deşeurilor în locuri neautorizate.

"Aş sublinia aprobarea protocolului între Poliţia Locală şi Garda de Mediu, în urma căruia - în câteva zile facem şi procedura - toţi cei care încalcă legea, mai exact transportă şi aruncă gunoi în locuri neautorizate, vom putea apela la pârghia de a le confisca mijlocul de transport, fie că e maşină, camionetă, căruţă sau ce ar fi. Vă asigur că mă ţin cu dinţii de această prevedere şi de aplicarea ei pentru că altfel nu se mai poate", a declarat primarul Aradului, Călin Bibarţ, la finalul şedinţei consilierilor municipali.

VISA va permite plățile în criptomonede

Protocolul va fi valabil patru ani şi prevede realizarea unor acţiuni comune şi schimb de date între cele două instituţii.

Pentru depozitarea vehiculelor confiscate, municipalitatea a pregătit un spaţiu special, ulterior aceste mijloace de transport urmând să fie valorificate iar banii să intre în bugetul local.

Conform protocolului, acţiunile comune se vor concentra şi pe identificarea surselor de poluare, de miros neplăcut, zgomot şi vibraţii din zonele rezidenţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel