Baba Vanga. Predicții cutremurătoare pentru 2021
Autor: Georgel Simionică
Data actualizării:
Data publicării:
Baba Vanga
Baba Vanga
Numeroase previziuni făcute de Baba Vanga s-au adeverit dealungul timpului. Celebritatea clarvăzătoarei bulgăroaice a adus-o în atenția chiar și al partidului comunist din această țară și se spune că unii dintre mari lideri ai partidului i-ar fi cerut sfaturile.

Pentru anul 2021 clarvăzătoarea a făcut câteva predicții care în contextul actual stârnesc și mai multe temeri legate de viitorul omenirii.

Baba Vanga a prezis că "lumea va suferi multe cataclisme și mari calamități. Conștiința oamenilor se va schimba. Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi separați de credința lor și vom asista la evenimente devastatoare care vor schimba soarta umanității".

Bulgăroaica a prevăzut pentru 2021, de asemenea, recesiunea economică a Europei și o tentativă de asasinat asupra președintelui rus Vladimir Putin. Ea credea că amenințarea la adresa liderului de la Kremlin ar putea veni chiar din țara sa.

Baba Vanga. ZĂCĂMINTELE descoperite de CLARVĂZĂTOAREA bulgară

Vanga a prezis chiar înainte de moartea sa că 2021 va „aduce o invazie a extremismului” peste Europa și că continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice ale „invadatorilor”. În perioada următoare, continentul european ar putea ajunge la „sfârșitul existenței sale”, a spus Baba Vanga.

Baba Vanga mai spunea că ”producția de benzină se va opri și Pământul se va odihni”, ceea ce ne duce cu gândul la ceea ce se întâmpla chiar acum, când Europa vrea să renunțe complet la motoarele cu ardere internă până în anul 2035. 

Clarvăzătoarea a mai spus că în acest an "Un dragon puternic va cuceri omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri", prezice Vanga. Interpretii sugerează că „balaurul” este China, care a devenit o superputere. Cei trei uriași ar putea fi Rusia, India și China, iar în ceea ce privește banii, bancnotele de 100 de yuani și 5.000 de ruble sunt roșii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel