BANI pentru PĂRINȚII care stau ACASĂ. S-a stabilit procentul din SALARIU
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Multe se vor schimba
Multe se vor schimba
Părinţii care stau acasă pentru a supraveghea copiii vor primi în continuare sprijinul de la stat de 75% din salariu, în cazul în care autorităţile decid că şcolile vor continua să funcţioneze online, a declarat, marţi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan.

Ea a participat la inaugurarea unei cantine sociale a companiei Kaufland şi a fost întrebată de jurnalişti, la plecare, dacă acest sprijin de la stat pentru părinţi va continua.

AURUL s-a IEFTNIT! Ce s-a întâmplat cu MONEDA NAȚIONALĂ

"Astăzi se va lua o decizie (în privinţa deschiderii şcolilor - n.r.) şi, în cazul în care şcoala va continua să se desfăşoare online, iar părinţii trebuie să stea acasă cu copiii, acea formă de sprijinire a părinţilor pentru supravegherea copiilor va continua, evident, aşa cum am făcut şi până acum", a spus Turcan.

În octombrie, Guvernul a decis că părinţii copiilor care învaţă online vor beneficia de o indemnizaţie de 75% din salariu pentru zilele în care stau acasă.

Aceeaşi măsură a fost luată şi când şcolile şi grădiniţele au fost închise în timpul situaţiei de urgenţă din perioada martie-mai 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel