Bătălia anti-COVID intră într-o nouă fază. Israelul are ASUL
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Bătălia anti-COVID intră într-o nouă fază. Israelul are ASUL
Bătălia anti-COVID intră într-o nouă fază. Israelul are ASUL
Israelul va deveni prima țară din lume care va testa un tratament anti-Covid oral. Firma Oravax Medical se pregătește să înceapă studiile clinice ale tratamentului la Centrul Medical Sourasky din Tel Aviv, după ce a primit aprobarea protocolului său de studiu.

Noul tratament va fi lansat pe piaţă sub forma unor pastile clasice. Acestea pot fi luate de către orice persoană, acasă, făcându-le mult mai ușor de administrat, scrie The Jerusalem Post.

Compania Premas lucrează din martie la un tratament anti-COVID, iar Oravax are deja dezvoltată o tehnologie prin care pot fi administrate substanțele pe bază de proteine, care altfel ar fi trebuit administrate prin injecție. Această companie din urmă se află în faza a treia a unui studiu clinic în SUA, pentru alt tratament: capsule cu insulină pentru tipurile 1 și 2 de diabet. Aceste două firme au făcut un parteneriat la începutul anului și speră să revoluționeze piața vaccinurilor.

Airbus şi Boeing concurează pentru a furniza avioane de 5,3 miliarde dolari companiei italiene ITA

„Un tratament anti-COVID administrat pe cale orală va elimina rapid câteva bariere, mai ales dacă vaccinarea împotriva noului coronavirus ar trebui făcută anual, precum un vaccin împotriva gripei.”, a spus Nadav Kidron, CEO-ul Oramed, care deţine Oravax. Compania a încheiat un studiu pe animale și a descoperit că tratamentul producere anticorpi IgG și IgA, aceștia din urmă fiind responsabili pentru imunitatea pe termen lung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel