BenQ anunță disponibilitatea în România a monitorului cu ecran curbat EX3501R
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, anunță disponibilitatea în România a monitorului cu ecran curbat EX3501R, proiectat pentru redarea conținutului de divertisment și prevăzut cu tehnologii special dezvoltate în acest scop.

Experiența vizuală trăită de spectator la vizionarea de conținut video depinde de calitatea materialului în sine, dar este totodată puternic influențată și de echipamentul utilizat pentru redare. Astfel, percepția utilizatorului poate suferi modificări radicale în funcție de monitorul din dotare. Pentru o experiență optimă, BenQ recomandă întotdeauna utilizarea de monitoare adecvate tipului de conținut redat, de aceea iubitorilor de gaming și filme le propune modelul EX3501R.

Prevăzut cu un ecran VA curbat cu diagonală de 35” în format 21:9 și rezoluție Ultra WQHD (3440x1440 pixeli), BenQ EX3501R promite satisfacție absolută la vizualizarea de filme, clipuri video și jocuri. Aspectul ultra-wide al imaginii și curbura 1800R a panoului permit acoperirea în proporție mult mai mare a câmpului vizual al utilizatorului și creează astfel o atmosferă realistă, în timp ce tehnologia HDR (High Dynamic Range) extinde atât intervalul de contrast, cât și gama de culori disponibilă, pentru obținerea unor imagini mult mai fidele și mult mai detaliate decât în mod obișnuit. Modelul oferă o rată de contrast nativ de 2500:1 și o acoperire în proporție de 100% a spectrului sRGB, ceea ce îl face să fie util şi pentru profesioniştii din domeniul design-ului sau editării foto. În plus, rezoluția mare îmbunătățește semnificativ claritatea imaginilor, care sunt astfel redate cu o acuratețe impresionantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel