Black Friday 2018. Cum să te ferești de păcăleli
Autor: Bogdan Cotiga
Data actualizării:
Data publicării:
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
Black Friday nu înseamnă doar cumpărături mai ieftine ci și păcăleli și mulți ajung să introducă datele cardului pe site-uri fantomă care mai apoi golesc conturile celor înșelați.  

BLACK FRIDAY 2018. Phishing se referă la o tentativă frauduloasă de a vă fura datele de autentificare de pe diverse site-uri folosind pagini web asemănătoare cu cele originale pe care le autentificați de obicei. Astfel, trăiți cu impresia că ați intrat pe pagina web a bănci la care aveți cont, când, în realitate, ați trimis numele de utilizator și parola către un hacker.

BLACK FRIDAY 2018. Pentru a evita acțiunile de phishing în perioada când începe Black Friday 2018 trebuie să luați mai multe măsuri.

BLACK FRIDAY 2018. Nu dați click pe diferite link-uri primite pe site-urilor de socializare sau pe e-mail. Pot fi link-uri care pot duce către pagini de phishing create pentru a strânge datele de identificare ale utilizatorilor.

BLACK FRIDAY 2018. Nu vă introduceți datele de card pe site-uri suspecte! Dacă aceste site-uri au oferte mult prea bune, s-ar putea să fie vorba despre o manevră a atacatorilor.

BLACK FRIDAY 2018. Asigurați-vă întotdeauna că pagina web respectivă este reală! Altfel, nu vă introduceți datele personale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel