Black Friday 2021. Când începe Black Friday în acest an
Autor: Antonia Popescu | 13 oct, 21:32
Black Friday 2021. Când începe Black Friday în acest an
Black Friday 2021. Când începe Black Friday în acest an
Black Friday 2021. De la un an la altul, Black Friday a devenit un fenomen în România. În 2021, se împlinesc 10 ani de când românii vânează oferte, mai ales pe internet în condițiile în care în ultima perioadă din cauza pandemiei comerțul online a luat un avânt și mai mare.

Procentul românilor care auziseră de Black Friday era în 2015 de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat, așa că ne putem aștepta ca anul acesta procentul să fie chiar și mai mare. Cei mai fideli clienţi ai Black Friday sunt bărbaţii şi tinerii (între 24 şi 34 de ani).

Republica Moldova intră în stare de alertă în sectorul energetic

De când a apărut Black Friday în România și până azi, peste 40 de lanțuri de magazine au ajuns să înceapă sezoane de reduceri considerabile. Lucru care se va întâmpla și anul acesta. Retailerul online eMAG, cel care a adus conceptul de Black Friday în România, anunţă că evenimentul atât de așteptat va avea loc în acest an pe data de 12 noiembrie.

Anul trecut, de Black Friday, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday, potrivit alephnews.ro.

G Ad:

În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul şi a conţinut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi şi produse pentru îngrijirea locuinţei.

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

ONU avertizează! Foametea lovește această țară

Mai mult de jumătate din populația Afganistanului este...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro