BLOCAJ cu bugetul pe 2021. Ciuvică: Aceasta era soluţia, dar nu le-a păsat
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
BLOCAJ cu bugetul pe 2021. Ciuvică: Aceasta era soluţia, dar nu le-a păsat
BLOCAJ cu bugetul pe 2021. Ciuvică: Aceasta era soluţia, dar nu le-a păsat
Mugur Ciuvică a vorbit despre blocajul cu bugetul de stat pentru anul 2021 care nu a fost nici măcar prezentat ca proiect, deşi am ajuns la sfârşitul lunii ianuarie. 

"Nu cred că e de bine. Dar stăpânul bugetului e domnul Iohannis, votat şi el de două ori. Lumea a vrut guvernele lui Iohannis, are guvernele lui Iohannis. Bugetul nu e gata; s-a mai întâmplat odată anii trecuţi, a fost făcut la începutul lui februarie şi ţipau toţi, cum să facă bugetul în februarie, dar atunci a trecut prin Parlament la începutul lui februarie.

Au venit ăştia, săptămâna viitoare vom fi la începutul lui februarie dar nu va fi votat niciun buget; de-abia peste vreo două săptămâni va ajunge în Parlament. Deci ce criticau ei pe vremea PSD-ului că e bugetul întârziat, la ei va fi şi mai întârziat. Şi fără niciun motiv. Ei s-au grăbit cu Guvernul să fie până la Crăciun. De la Crăciun până acum a trecut mai mult de o lună; între timp puteau face o sesiune extraordinară de o săptămână în care să treacă bugetul şi rezolvau problema. N-au făcut chestia asta pentru că nu le-a păsat. Pentru că dacă n-ai opoziţie, aşa te comporţi: eşti relaxat şi faci ce-ţi trece prin cap", a declarat, la emisiunea "Miercurea neagră", Mugur Ciuvică, potrivit DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel