Budăi: Guvernul NU am bani LOVEȘTE din plin
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Marius Budăi
Marius Budăi
Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că Guvernul Orban lovește din plin sănătatea românilor pentru că nu respectă recomandarea celor de la OMS.

"Guvernul nu am bani lovește din plin în sănătatea cetățenilor români și nu respectă recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății privind testarea populației.Deși se știa din decembrie 2019 că situația referitoare la pandemia COVID 19 va deveni extrem de gravă, Guvernul PNL a diminuat bugetul Ministerului sănătății pentru anul 2020 cu aproape 23% față de anul 2019."

Marius Budăi: BNR îl dă de gol pe Florin Cîțu

Marius Budăi explică faptul că nici proiecțile pentru anii următori nu arată foarte bine.

"Și pentru că premierul dezertor Cîțu ne-a spus clar că sănătatea cetățenilor români nu este o prioritate pentru PNL, nici proiecțiile pentru anii următori nu arată foarte bine. În gândirea PNL, nici în anul 2023 bugetul Ministerul sănătății nu va ajunge la nivelul bugetului din anul 2019 și va fi mult mai mic decât acesta. Respectați recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății! Testați! Testați! Testați! Și iar testați!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel