Bugetul Eurovision, sumă exorbitantă
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Eurovision
Eurovision
Bugetul de care va beneficia reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, este de 100.000 de euro. Regizorul Petre Năstase spune că aceasta este prima dată în istoria participării ţării noastre.

O mare parte din sumă este alocată efectelor speciale de pe scenă, care costă 2.000 de euro pe apariție.

Totodată, Năstase a spus că, în premieră, show-ul a fost gândit de echipa română şi nu în mare parte de producătorii Eurovision.

"Este prima oară când cei din echipa producătoare a Eurovisionului ne lasă să venim cu un concept grafic şi conţinut grafic făcut de noi.E prima oară când noi ne ducem acolo cu un conţinut grafic foarte serios", a afirmat el. Năstase a adăugat că "este prima oară când televiziunea română investeşte serios în efecte speciale de scenă".

"Noi suntem obligaţi să plătim practic efectele speciale pentru toate cele 12 repetiţii şi la fiecare repetiţie se adună - 2.000 de euro o dată, 2.500 o dată, până ajungi la 50 - 60.000 şi nu ştii de unde s-au adunat banii", a punctat Năstase.

Eurovision. Primele 2000 de bilete, vândute în câteva minute. Cât costă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel