''Câteva evoluții de preț''. Asta înseamnă pentru Cîțu explozia prețurilor
Autor: Antonio Grigore | 24 aug, 11:59
Cîțu: Nu vreau să mai închidem activitățile economice la peste 3 la mie
Cîțu: Nu vreau să mai închidem activitățile economice la peste 3 la mie
Premierul Florin Cîțu a readus aminte tuturor românilor de creșterea economică de 13,6% din trimestrul II din 2021, comparativ cu același trimestru al anului trecut, când toată economia a fost închisă.

''Economia merge în direcția bună. Creșterea economică de 13,6% arată că am recuperat pierderea de anul trecut și să fim peste PIB-ul din 2019 (...) Asta înseamnă că avem o capacitate de producție în economie care s-a păstrat după 2020, care a fost un an dur'', a spus Cîțu.

Referindu-se la creșterile de prețuri, atât la materialele de construcții, cât și la gaze sau energie electrică, premierul a menționat câteva măsuri pe care Guvernul le va adopta în perioada următoare.

''Avem câteva evoluții pe partea de prețuri. Vorbim de prețurile la energie, prețul materialelor de construcții. Aici am prezentat câteva soluții, în special pentru această iarnă, (legea) consumatorului vulnerabil, dar ne gândim și la modificarea unor clauze din contractele încheiate cu companii pentru diverse proiecte care să țină cont de această creștere'',  a spus premierul.

Citește și: Amenzi URIAȘE și pierderea certificatului de înmatriculare pentru aceste mașini

G Ad:

Florin Cîțu a subliniat că propunerea Guvernului va fi ca modificările din contracte să țină cont atât de creșterea, cât și de scăderea prețului.

 

Ştiri Recomandate

Este COD ROŞU! Avertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro