CCIR oferă în exclusivitate în România cursul Brokeraj de Afaceri
Autor: Crişan Andreescu | 30 iun 2022, 07:22
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 12-15 iulie, prin intermediul platformei Zoom, cursul Brokeraj de Afaceri, oferit în exclusivitate în România, modulele fiind acreditate de către International Business Brokers Association. 

Absolvenții cursului, care vor fi acreditați la nivel internațional, vor activa pe un segment de piață în creștere, avându-se în vedere faptul că la ora actuală există o cerință din ce în ce mai mare din partea antreprenorilor de a primi suport în etapa de exit pentru afacerea pe care au construit-o. Deoarece domeniul brokerajului de afaceri este unul foarte dinamic, absolvenții acestui curs vor putea interacționa cu antreprenori din domenii de activitate diverse, îmbunătățindu-și, în acest mod, abilitățile de a analiza, de a proiecta și de a evalua afacerile pe care le vor reprezenta. Nu în ultimul rând, CCIR, împreună cu partenerul cu care dezvoltă acest proiect, pune la dispoziția cursanților o serie de instrumente digitale, precum și o platforma electronică indexată SEO.

Mai multe detalii despre acest curs, precum și despre modalitatea de înscriere, puteți afla accesând acest link:https://ccir.ro/event/brokeraj-de-afaceri-12-15-iulie-2022/

Cursul Brokeraj de Afaceri este parte a unui proiect de anvergură națională, dezvoltat de CCIR,  dovedit și testat în mod sistematic în țări din Europa de Vest și pe continentul american și care este menit să contribuie rapid și semnificativ la îmbunătățirea mediului de afaceri din România, prin facilitarea vânzării, cumpărării și transferurilor afacerilor mici și mijlocii.

În cadrul acestui proiect, proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii vor găsi soluții integrate pentru provocările pe care le întâmpină în afacerile pe care le conduc, primind  consultanță și suport atât pentru dezvoltarea afacerilor și pregătirea acestora pentru vânzare, cât și pentru cereri specifice de tip juridic, economic sau fiscal. Sistemul este gândit ca un one-stop-shop, unde întreprinzătorii pot găsi nu numai soluții inovative pentru afacerile lor, dar și o comunitate de profesioniști gata să îi susțină în proiectele de business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Fluxul de petrol oprit de ucraineni spre Europa se reia

Rusia se pregătește să reia fluxurile de petrol printr-o...

Rușii caută febril arme pentru războiul cu Ucraina

O navă comercială care face obiectul sancțiunilor...

Un studiu tulburător arată cât de toxică este apa de ploaie

Apa de ploaie de pe Pământ nu poate fi consumată în...

S-a speriat ROBOR de Isărescu? Indicele la trei luni scade

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

Alro a înregistrat o cifră de afaceri în creştere cu 39%

Grupul Alro, unul dintre cei mai mari producători de...

Decizii importante pentru români, pe masa Guvernului

Proiectele de acte normative care au fost înscrise pe...

Domino's Pizza s-a făcut de rușine în patria pizzei

Socotelile companiei Domino's Pizza s-au încurcat foarte...

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?