Ce pensie alimentară plătește Laurențiu Reghecampf pentru fiul său din prima căsătorie
Autor: Cristina Cireașă | 13 oct, 17:48
După divorțul de Marina Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf este nevoit să îi plătească pensie alimentară fiului său. Cu toate astea, antrenorul i-a impus și câteva condiții fostei soții.

Mariana Pfeiffer a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile. Din iubirea celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fetiță. Din nefericire, micuța s-a stins din viață. Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate astfel că au divorțat. Potrivit informațiilor din presă, Mariana este stabilită acum în Germania, acolo unde deține un salon de înfrumusețare.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a decis să fie foarte discretă și a decis să nu vorbească foarte mult despre fostul soț. Cu toate astea, Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic. Ea a povestit că nici nu apucase să se mute din casa în care a trăit alături de fostul soț, că Anamaria Prodan deja venea la ea în casă, ba mai mult s-a și oferit să o ajute să își mute mobila. 

Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească pensie alimentară băiatului său din prima căsătorie. Acesta îi trimite lunar fostei sale soții....Află ce sumă plătește Reghe fostei soții, dar și problemele pe care i le face Anamaria Prodan pe Spectacola.ro.

 

G Ad:

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

ONU avertizează! Foametea lovește această țară

Mai mult de jumătate din populația Afganistanului este...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro