Păpăraia câştigătoare a fost gătită după o reţetă originală, având ca ingrediente principale ouă de casă, carne şi cârnaţi din untură pusă la borcan, castraveţi covăsiţi, iar desertul care a însoţit-o a constat în urdă proaspătă adusă de la stână.
Juriul a fost format din jurnalista Crina Lazslo, Gadjy Maria din Reghin şi Sanda Viţelar, din partea Consiliului Judeţean Mureş, iar Marele Premiu pentru cea mai bună păpăraie a fost atribuit comunei Gurghiu, cu unanimitate de voturi, Acesta a constat într-un viţel, iar fiecare echipă a primit câte o damigeană ca premiu de participare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Curs valutar BNR, 17 iunie.
Trump avertizează UE și...
Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere pe...
Banca Naţională a României, anunţ despre indicele ROBOR.
Europa pregătește interzicerea...
Directoratul Național de Securitate Cibernetică,...
Potrivit unei analize, taxarea...
Potrivit unui raport, ChatGPT şi echivalenţii săi sunt...
Ministerul Economiei a anunțat...
Începând cu 1 iulie 2025,...
Ministerul Finanțelor lansează...
Analistul economic Adrian...
Ministrul Energiei, Sebastian...
România a ajuns să aibă unele...
ASF actualizează normele privind simularea situațiilor...
ANAF a descoperit o fraudă...
Producţia de cărbune a României...
Președintele Donald Trump a...
Platforma de mesagerie...
Peste 100 de pompieri greci...
Afirmaţia vehiculată în spaţiul...
Carburanții se scumpesc din nou...