Ceasul oficial al Jocurilor Olimpice costă peste 9.000 de euro VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Ceasul oficial al JO / FOTO: https://www.facebook.com/omega?locale=fr_FR
Ceasul oficial al JO / FOTO: https://www.facebook.com/omega?locale=fr_FR
Casa Omega a prezentat ceasul oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. 

Un model de lux, al cărui preț a fost fixat la peste 9.000 de euro, și care va fi vândut doar în câteva buticuri din capitală franceză cu ocazia competiției sportive internaționale. 

O bijuterie de lux. Omega a fost ales din nou drept cronometru oficial al Jocurilor Olimpice și și-a prezentat sâmbătă modelul său special Paris 2024, relatează cotidianul economic Les Échos. 

Pentru cea de-a 31-a participare la evenimentul sportiv, marca a prezentat un model excepțional. Este vorba de Seamaster Diver, vândut la prețul de 9.100 de euro. Ceasul de 42 mm are un cadran ceramic alb mat, decorat cu valuri în relief. 

Ceasul afișează limbi luminiscente, iar pe cadran există o referire explicită la competiția care se va deschide la Paris pe 26 iuliet. Capătul său ia forma unei flăcări olimpice, care se găsește și pe spatele unui medalion de aur Moohsine de 18 carate, cu celebrele inele olimpice. Modelul este ținut de încheietura mâinii folosind curele de cauciuc, iar rama rotativă unidirecțională este echipată cu o scară de scufundare gravată cu laser.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel