Cel mai tânăr milionar din SUA este un geniu român
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Un român este cel mai tânăr milionar din zona cu cel mai ridicat IQ din SUA.Sebastian Dobrincu avea vânzări de 1 milion de dolari doar la 18 ani.

Silicon Valley este zona cu cea mai mare concentrație de antreprenori și cu cel mai ridicat IQ din SUA. Aici sunt circa  5.000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari până la finele acestui an, conform Forbes.

 Iar unul dintre cei mai tineri milionari din această zonă este românul Sebastian Dobrincu (20 de ani).

La 17 ani, Sebastian Dobrincu îşi lansa primul său startup în Statele Unite, care în mai puţin de un an a ajuns să facă vânzări de peste 1 milion de dolari. Dobrincu lucrează cu staruri precumJustin Bieber, sau companii precum McDonalds. Doi ani mai târziu, a trecut la următorul nivel, cel de investitor şi caută noi startup-uri pe care să le finanţeze.

Este pasionat de programare şi IT încă de foarte mic. La 11 ani Sebastian Dobrincu făcea site-uri pentru companii americane, iar cinci ani mai târziu s-a întâlnit cu câteva dintre cele mai mari nume din tehnologie, Tim Cook (CEO Apple) şi Mark Zuckerberg (CEO Facebook). Imediat după aceste întâlniri a apărut ideea de a-şi lansa propria firma. Şi a creat Storyheap – o platformă care analizează datele conturilor de Instagram şi Snapchat şi este folosită chiar şi de vedete sau firme importante. În prezent, Storyheap are peste 15 milioane de utilizatori.

SUA se tem de armele europenilor? Avertismentul lui Donald Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel