Chinezii de la Tik-Tok joacă tare. Ce vor introduce
Autor: Ciprian Dumitrache
Data publicării:
Detalii despre TikTok! Serviciul chinez TikTok intenționează să adauge chaturi de grup în aplicația sa. Această nouă funcție ar putea apărea anul acesta.
Detalii despre TikTok! Serviciul chinez TikTok intenționează să adauge chaturi de grup în aplicația sa. Această nouă funcție ar putea apărea anul acesta.
Serviciul chinez TikTok intenționează să adauge chaturi de grup în aplicația sa. Această nouă funcție ar putea apărea anul acesta.

Capacitatea de a schimba mesaje în chat-urile de grup face parte din planul companiei-mamă ByteDance de a transforma Tik-Tok într-o „aplicație pentru interacțiune socială”, a declarat una dintre sursele Reuters. Chaturile de grup funcționează deja în versiunea chineză a TikTok - Douyin.

Compania se așteaptă ca discuțiile de grup să ajute la menținerea atenției utilizatorilor în cadrul programului mai mult timp. Noua funcție va permite, de asemenea, bloggerilor cunoscuți să comunice direct cu abonații lor. Sursele agenției de știri au declarat că este posibil ca discuțiile de grup să fie necriptate.

Citește și: Cum poți afla în două secunde dacă ai sau nu COVID-19 

Reuters notează că abilitatea de a comunica direct în cadrul TikTok va permite ByteDance să concureze cu Facebook și cu alte rețele sociale majore.

ByteDance a planificat să introducă discuții de grup în TikTok încă de anul trecut, dar planurile au fost zădărnicite de încercările lui Donald Trump de a bloca accesul în SUA din cauza temerilor autorităților ameicane cu privire la datele personale ale americanilor, pe care serviciul, în opinia sa, le transmite către guvernul chinez.

Odată cu noua administrație Biden, vânzarea forțată a diviziei americane TikTok către Oracle și Walmart a fost suspendată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel