Cîţu dezvăluie de ce a demisionat: Nu am putut să diger asta. Pot destabiliza și distruge economia
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Citu
Florin Citu
Florin Cîțu a venit cu precizări importante, luni dimineaţa, după ce a demisionat de la conducerea PNL.

"În primul rând este clar că, pentru mine, alianța cu PSD nu a fost una pe care să o pot digera, nu a fost ceva normal, iar măsurile populiste fac rău românilor, fiind măsuri cu efect de bumerang. Poate arată bine pe hârtie, dar ele vor destabiliza și vor distruge economia, am văzut asta în 2017-2019", a anunțat Florin Cîțu luni.

"În Partidul Național Liberal sunt oameni care s-au opus alianței cu PSD din aceleași motive. Al doilea lucru important este că s-a văzut foarte clar că apetitul pentru reforme a fost doar la mine. Reforma salarizării, reforma pensiilor, reforma administrației publice, lucruri pe care sunt bucuros că le-am băgat în PNRR, pentru că cei 30 de miliarde depind de aceste reforme, se pare că doar eu doresc să le fac.", a adăugat acesta.

Cutremur în Guvern după ce Cîțu și-a anunțat demisia de la șefia PNL. Cine pleacă

Cîţu, ÎNLOCUIT la şefia PNL. Data congresului - VIDEO

Gheorghe Flutur este noul președinte interimar al partidului, iar Lucian Bode a preluat interimar funcția de secretar general al formațiunii, au decis, duminică, liderii BPN. Congresul va fi convocat pe 10 aprilie și va fi organizat la Palatul Parlamentului.

„Colegii m-au propus pe mine să preiau atribuțiunile președintelui Partidului Național Liberal interimar până la Congres. A fost un vot în unanimitate și le mulțumesc pentru încredere colegilor”, declară Gheorghe Flutur, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel