CNAIR face angajări. Ce meserii caută
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Autostrada ocolește această regiune
Autostrada ocolește această regiune
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere caută specialişti în domeniile inginerie, căi ferate, drumuri şi poduri, economişti şi jurişti.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, remis marţi AGERPRES, Compania a scos deocamdată la concurs opt posturi de ingineri în cadrul Direcţiei Tehnice, după cum urmează: un post la Serviciul Promovare SF/PT Autostrăzi şi DN/Departamentul Inginerie şi Analiză Documentaţii, un post la Serviciul Analiză Tehnică/Documentaţii Autostrăzi şi Drumuri Naţionale/Departamentul Inginerie şi Analiză Documentaţii, două posturi la Biroul Reglementări Tehnice Implementare Directive Europene, două posturi la Unitatea Implementare Proiecte 1 (UIP 1) - Implementare SF/PT şi două posturi la Biroul Inginerie Geotehnică.

CNAIR, noi contracte semnate pentru două secțiuni din Autostrada Transilvania

"Aşa cum ziceam la începutul mandatului meu, începem acţiunea de angajare de personal de specialitate. Întregim, cu alte cuvinte, echipa CNAIR cu specialişti pe domeniile inginerie, căi ferate, drumuri şi poduri, economişti, jurişti. Aceşti viitori colegi ai noştri vor lucra cu echipa noastră în departamentele tehnice, în echipele de implementare a proiectelor, în zona juridică şi în zona de control. De aceea, mi-ar face o mare bucurie ca în echipa noastră să vină tineri care să se formeze aici, la noi, dar şi oameni cu experienţă îndelungată în domeniile marilor proiecte de infrastructură, şi nu numai, care să ne sprijine şi să ne ajute în activitatea noastră de formare a tinerilor. În prezent sunt scoase la concurs pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Acolo se regăsesc toate detaliile pentru organizarea concursului şi periodic vom reveni prin publicarea posturilor suplimentare ce se vor scoate la concurs", a declarat directorul general al Companiei de Drumuri, Mariana Ioniţă, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a CNAIR.

Pentru poziţiile menţionate, contractele individuale de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, precizează CNAIR.

Anunţurile privind posturile scoase la concurs sunt publicate la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/cariera/concursuri. Condiţiile de participare, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Departamentul Resurse Umane şi Pregătire Personal, la telefon 021.264.33.71 şi la adresa de e-mail [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel