Cod galben de viituri pe râurile mici din judeţul Constanţa, până la ora 14:00
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Alertă METEO: Cod ROȘU de PLOI puternice
Alertă METEO: Cod ROȘU de PLOI puternice
Hidrologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod galben de inundaţii şi depăşiri ale Cotelor atenţie, ce vizează râurile mici din judeţul Constanţa.

Astfel, până la ora 14:00, pe cursurile de apă avertizate se vor înregistra viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri.

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), fenomenele hidrologice periculoase prognozate se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din nordul judeţului Constanţa.

Citește și: LOTO. Reporturi INCREDIBILE la Joker și Loto 6/49

Avertizarea a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel